Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η διοίκηση της JTI στην Πυροσβεστική Ξάνθης

Η διοίκηση της JTI στην Πυροσβεστική Ξάνθης

0

Κλήθηκαν από την υπηρεσία στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων με δωρεά της εταιρείας

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία της Japan Tobacco International (JTI) επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης. Η αντιπροσωπεία ήταν τριμελής και αποτελούνταν :

  1. Από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της JTI στην Ελλάδα, κ. Victor Crespo (Βίκτωρ Κρέσπο)
  2. Την Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας της JTI, κ. Πέγκυ Δόριζα και
  3. Τον Διευθυντής του Εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ κ.
  4. (Αζαίπ Κοζαχμέτοφ)

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης της ΠΎ. Ξάνθης ενόψει της ολοκλήρωσης της χορηγίας που υλοποίησε η ανωτέρω εταιρία προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Π.Υ. Ξάνθης.

Συγκεκριμένα η εταιρία στο πλαίσιο των δράσεών της για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης και με σκοπό την ενίσχυση του έργου της υπηρεσίας, χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση δύο εκ των τεσσάρων ρολών (ακριανών) του γκαράζ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης.

Ο Διοικητής και το προσωπικό της Π.Υ. Ξάνθης ευχαρίστησαν τόσο την εταιρία όσο και τους αντιπροσώπους της για την ευγενική και χρήσιμη χειρονομία τους, επιβεβαίωσαν την πολύ καλή συνεργασία του προσωπικού της εταιρίας με την Π.Υ. σε θέματα εκπαίδευσης και πυρασφάλειας και ευχήθηκαν η συνεργασία αυτή να έχει συνέχεια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακοπή νερού στην Π. Χρύσα αυτή την Δευτέρα 5/6

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης Λόγω προγραμματισμέ…