Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Ενημερωτική Συνάντηση για τις χρηματοδοτήσεις

Ενημερωτική Συνάντηση για τις χρηματοδοτήσεις

0

Τη Δευτέρα, στις 18:30 στο Elisso

Απο την BBS, το ΕΒΕ, την Ομοσπονδία, Εμπορικό Σύλλογο και Σύνδεσμο Βιομηχάνων

Το Επιμελητήριο Ξάνθης και η εταιρεία BSS σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης και τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης, σας προσκαλούν σε μια ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Elisso Xenia Hotel, την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ με θέμα:

Στρατηγική Επιχειρήσεων στον τομέα των Χρηματοδοτήσεων

«Θα δοθούν απαντήσεις στο πως μπορώ να βρω κατάλληλη χρηματοδότηση για την επιχείρηση μου»

Ένα αγγλικό ρητό αναφέρει ότι “Ματαιοδοξία είναι ο τζίρος, λογική είναι τα κέρδη, και πραγματικότητα η ρευστότητα

Τα τελευταία χρόνια, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία στην χρηματοδότηση προκειμένου να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες, για την ανάπτυξη τους, για την δημιουργία νέων προϊόντων.

Επίσης πολλές επιχειρήσεις υιοθετούν συνεχώς πλέον αναπτυξιακές στρατηγικές, κυρίως γιατί αντιλαμβάνονται πως πλέον δεν υπάρχει στασιμότητα, όταν δεν προχωράς δυναμικά μπροστά απλά μένεις πίσω.

Στο σημείο αυτό μία εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων μπορεί να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της στρατηγικής για την χρηματοδότηση των επιχειρηματικών σχεδίων μίας επιχείρησης.

Η BSS είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2002 με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε δυναμικές επιχειρήσεις, για τον καθορισμό της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσουν στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, αλλά και πάνω σε εξειδικευμένα επενδυτικά & οικονομικά θέματα. Οι υπηρεσίες που παρέχει, καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών με έμφαση στους τομείς της Αξιοποίησης Ευκαιριών Χρηματοδότησης, του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Οργάνωσης, των έκτακτων οικονομικών Ελέγχων, των Επιχειρησιακών σχεδίων, των πλάνων Αναδιάρθρωσης δανεισμού, καθώς και γενικά της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Εισηγητής: Λιακόπουλος Ευστάθιος, CEO BSS

Χαιρετισμό και προλογίσεις από κ.κ. Μωραΐτη Στυλιανό, Τσιακίρογλου Μαρία και Μίλκογλου Ευθύμιο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και κάθε Τετάρτη, κατά τις ώρες 13:30-15:30 μμ θα λειτουργεί στο Επιμελητήριο Ξάνθης HELP DESK ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με σκοπό την διαρκή ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί την επιχείρηση τους. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 254102253.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

JTI: Προάγοντας την ισότητα και καταρρίπτοντας νέα στερεότυπα στον εργασιακό χώρο

Η Γεωργία Καρούντζου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας JTI στο «The Upfr…