Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ  «Χαρούμενος στην Ελλάδα» δηλώνει ο Αμπάντ

 «Χαρούμενος στην Ελλάδα» δηλώνει ο Αμπάντ

0

Σε συνέντευξη που έδωσε σε Ισπανικά Μέσα

Ένας από τους παίκτες που πήρε η Ξάνθη το καλοκαίρι είναι ο Κάρλος Αμπάντ. Ο Ισπανός αποκτήθηκε για βασικός τερματοφύλακας και έως τώρα δεν πηγαίνει άσχημα.

Ο 24χρονος έβγαλε έναν τραυματισμό με αποτέλεσμα να χάσει κάποια ματς, αλλά επανήλθε και επέστρεψε και στο αρχικό σχήμα. Το καλοκαίρι ακούστηκαν καλά λόγια για εκείνον και υπάρχει και μία φήμη πως σε περίπτωση που εντυπωσιάσει, θα παραμείνει στα μέρη μας.

Υπενθυμίζεται πως είναι δανεικός από την Τενερίφη. Και μπορεί να μην έχει βγει προς τα έξω εάν υπάρχει οψιόν αγοράς, αλλά φέτος στην Ξάνθη έχουν αποφασίσει να βάζουν σε όλους μία ρήτρα.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα έχει βρει ως τώρα στην Ελλάδα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί, όμως, και στην ομάδα που ανήκει.

Οι δηλώσεις του στο «Radio Marca»: «Δεν είχα… ήσυχο καλοκαίρι και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Τελικά μου είπαν πως είναι το καλύτερο να φύγω και τότε ήρθε η προοπτική της Ελλάδας. Κάτι για το οποίο είμαι χαρούμενος, αφού όλα πηγαίνουν καλά. Παρακολουθώ την Τενερίφη. Τα πάει καλά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του τερματοφύλακα».

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 8ης αγωνιστικής ο Κάρλος Αμπάντ!

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα. Σε αυτή την αγωνιστική στους κορυφαίους της αγωνιστικής ήταν ο κίπερ της Ξάνθης που ήταν εξαιρετικός ενώ απέκρουσε και πέναλτι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…