Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανεπαρκή κρίνει την απάντηση του αρμόδιου υπουργού ο Μπαράν Μπουρχάν

Ανεπαρκή κρίνει την απάντηση του αρμόδιου υπουργού ο Μπαράν Μπουρχάν

0

Για το κτιριακό ζήτημα με το Μειονοτικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ξάνθης

Ερώτημα για το κτιριακό ζήτημα του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης είχε υποβάλει ο Μπαράν Μπουρχάν στον αρμόδιο υπουργό Υποδομών και η απάντηση που πήρε κρίνεται από τον ίδιο ως ανεπαρκής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καθώς «ως νέος Πόντιος Πιλάτος» ο υπουργός παρέπεμψε το θέμα στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Γράφει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ:

«Κατόπιν σχετικής Ερώτησής μου στις 8-10-2019 προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφορικά με το πρόβλημα στέγασης του Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου Ξάνθης, το εν λόγω Υπουργείο άκρως προκλητικώς  και ανερυθρίαστα αρκέστηκε στο να απαντήσει σε λίγες μόλις σειρές  ως σαν ένας νέος Πόντιος Πιλάτος νίπτοντας τας χείρας του και παραπέμποντας το ζήτημα στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Η απάντηση αυτή ουδόλως καλύπτει ούτε εμένα, ούτε τους συμπολίτες μου, καθώς δεν αναλαμβάνει το Υπουργείο τις δέουσες ευθύνες για να δοθεί  λύση είτε προσωρινά με την τοποθέτηση ΠΡΟΚΑΤ στο χώρο του παραρτήματος, είτε μια οριστική λύση για τη στέγασή  του.

Καταφανής επομένως ο εμπαιγμός του Υπουργείου δίνοντας μια τόσο ελλειπή και πρόχειρη απάντηση σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα, που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό την τοπική κοινωνία, με το να μην απαντά επί της ουσίας στα ερωτήματα που έθεσα με την Ερώτησή μου (επισυνάπτεται).

Αναμένω φυσικά και τις απαντήσεις των δύο συνερωτώμενων Υπουργείων (Εσωτερικών και Παιδείας) ευελπιστώντας σε ουσιαστικότερη και πιο εμπεριστατωμένη απάντηση στο καίριο αυτό θέμα του τόπο μας.»

Η απάντηση από τις κτιριακές υποδομές

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…