Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ραμίρεθ: «Το γρήγορο γκολ μας χάλασε τα σχέδια, νορμάλ το αποτέλεσμα»

Ραμίρεθ: «Το γρήγορο γκολ μας χάλασε τα σχέδια, νορμάλ το αποτέλεσμα»

0

Αφήνει πίσω την ήττα της Κυριακής η ομάδα της Ξάνθης

Επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη η τοπική ομάδα, μετά το ρεπό της Δευτέρας και τη σύντομη ξεκούραση των παικτών. Παίκτες και επιτελείο άφησαν πίσω το παιχνίδι με τον Άρη και την ήττα και ξεκίνησαν δουλειά για το επόμενο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, το Σάββατο με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Κίκο Ραμίρεθ εστίασε την προσοχή των ποδοσφαιριστών στην συνέχεια και καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Δήμο Μπαξεβανίδη. Ασκήσεις σε δύο γκρουπ περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη, ο προπονητής Κίκο Ραμίρεθ, στάθηκε στο πολύ γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα, αναγνωρίζοντας τη δίκαιη νίκη του Άρη.

Ο Κίκο Ραμίρεθ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας σημείο κλειδί το γρήγορο γκολ του Άρη κι αποδεχόμενος την ήττα από τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ραμίρεθ: «Το γκολ μπήκε νωρίς στο παιχνίδι και στην συνέχεια δεν μπορέσαμε να το αλλάξουμε. Ήταν σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Ήταν ένα νορμάλ αποτέλεσμα θεωρώ. Σήμερα μας κόντραραν αρκετά. Το γκολ στην αρχή μας χάλασε όλα τα σχέδια. Η ομάδα προσπάθησε σκληρά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…