Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Leader Ξάνθης – Ροδόπης

Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Leader Ξάνθης – Ροδόπης

0

Εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.  Την Ξάνθη εκπροσωπεί από την θέση του γραμματέα ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν

 

«Έκλεισε» στις 18 Οκτωβρίου το Leader για ιδιώτες σε Ξάνθη και Ροδόπη και νέα παράταση δεν ανακοινώθηκε

 

Συνεδρίασαν χθες στην Κομοτηνή τα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή Διαχείρισης Τοπικού Προγράμματος (Ε.Δ.Π.) CLLD – LEADER Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης και εξέλεξαν το  νέο πρόεδρο και το νέο Διοικητικό συμβούλιο.

Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης

Τα μέλη της επιτροπής εξέλεξαν πρόεδρο τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη. Διευθύνων σύμβουλος εκλέχθηκε ο πρόεδρος του ΤΕΕ – Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας.

 

 

Την Ξάνθη εκπροσωπεί ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Ιμάμ Τζανέρ από τον Ίασμο ενώ γραμματέας ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν  και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος από την Ξάνθης. Επίσης  εκλέχθηκε ένας εκπρόσωπος από τα Αρριανά Ροδόπης και ο δήμαρχος Σαππών Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο προηγούμενος πρόεδρος της Διαχειριστική Επιτροπής ήταν ο πρώην δήμαρχος Σαππών Γιάννης Σταυρίδης.

 «Έκλεισε» στις 18 Οκτωβρίου το Leader για ιδιώτες σε Ξάνθη και Ροδόπη και νέα παράταση δεν ανακοινώθηκε

Υπενθυμίζουμε ότι ως Διευθυντής της Αναπτυξιακής Ξάνθης – Ροδόπης παραμένει ο κ. Στάθης Κεφαλίδης. Σ’ ότι  αφορά το Leader που «έτρεξε» για τους δήμους  και τους δημόσιους φορείς βρίσκεται στην φάση της αξιολόγησης των φακέλων. Επίσης το Leader για ιδιώτες μετά από αλλεπάλληλες παρατάσεις έκλεισε στις 18 Οκτωβρίου και νέα παράταση μέχρις στιγμής τουλάχιστον δεν ανακοινώθηκε.  Οι πρώτες ενδείξεις αναφορικά με τις προτάσεις που υποβλήθηκαν από την Ξάνθη σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ε» (φύλλο 11/10/2019) ανέρχονται σε 20 – 25 και ο συνολικός τους προϋπολογισμός κυμαίνεται από 50.000 – 650.000 ευρώ. Τόσο ο αριθμός όσο και το ύψος του προϋπολογισμού καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την Ξάνθη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…