Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο τροχαίο μετά από την καταδίωξη στην ΑΜΘ

Νέο τροχαίο μετά από την καταδίωξη στην ΑΜΘ

0

Διακινητές που μετέφεραν 17 μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθησαν με μεθαδόνη και μικροποσότητα ηρωίνης

 Συνελήφθησαν και δύο ακόμη διακινητές στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, στους νομούς Δράμας και Έβρου, πέντε διακινητές, τρεις ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 38, 36 και 42 ετών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 30 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, 27 μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, κατά τις βραδινές ώρες, σε επαρχιακή οδό στο νομό Δράμας, αστυνομικοί κοντά στο Νευροκόπι συνέλαβαν τους τρεις διακινητές, ηλικίας 42, 38 και 36, διότι εντόπισαν τον 36χρονο να οδηγεί  αυτοκίνητο και λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι άλλοι δύο διακινητές, με τα οποία μετέφεραν, παράνομα, δεκαεπτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 42 και 38 ετών δεν υπάκουσαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τη σύλληψη, πραγματοποίησαν ελιγμούς, με αποτέλεσμα τα οχήματά που οδηγούσαν να πέσουν σε αρδευτική τάφρο. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν οι δύο διακινητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου μόνο ο 42χρονος παρέμεινε για νοσηλεία.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου, μία σύριγγα που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης και μία πλαστική φιάλη, που περιείχε 20 ml μεθαδόνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 32χρονο και τον 30χρονο, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, παράνομα, δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος κατηγορείται και για πλαστογραφία, καθόσον κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Ρουμανίας.

Κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα, ένα πλαστό έγγραφο, οι ναρκωτικές ουσίες και διάφορα χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…