Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με επίθεση απαντά ο δήμαρχος Τοπείρου στην καταγγελία του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων

Με επίθεση απαντά ο δήμαρχος Τοπείρου στην καταγγελία του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων

0
mixoglou-1

Ο σύλλογος τον κατηγόρησε για πολιτική δίωξη υπαλλήλου με καταχρηστική μετακίνηση σε βάρος εργαζόμενης που ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος με άλλο συνδυασμό

Ο Θωμάς Μίχογλου χαρακτηρίζει σκόπιμη τη διόγκωση μιας συνηθισμένης υπηρεσιακής μεταβολής και επιτίθεται προσωπικά στο Δημήτρη Γαλανόπουλο

Στις κατηγορίες του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης για καταχρηστική μετακίνηση υπαλλήλου με μικροπολιτική και εκδικητική σκοπιμότητα στο δήμο Τοπείρου, απαντά ο δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου, απορρίπτοντας το περιεχόμενο της καταγγελίας και επιτιθέμενος προσωπικά με σκληρές εκφράσεις στον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Γαλανόπουλο, χρεώνοντάς του «κρατικοδίαιτο στείρο συνδικαλιστικό πατερναλισμό».

Η απάντηση του δημάρχου αναφέρεται: «με λύπη μου διαπιστώνω ότι ο Σύλλογος επιμένει στην ξεπερασμένη και καταδικασμένη πλέον από το λαό τακτική της ανάδειξης «ψευδοπροβλημάτων» και στην σκόπιμη διόγκωση συνηθισμένων και επιβεβλημένων υπηρεσιακών μεταβολών, τις οποίες βαφτίζει «πολιτικές διώξεις». Μπουχτίσαμε πλέον από «φανταστικές» διώξεις, γεμίσαμε «κατατρεγμένους υπαλλήλους», πήξαμε από ηρωικούς και βασανισμένους υπαλλήλους που γίνονται θύματα κακών, τυραννικών δημάρχων και προϊσταμένων. Αυτόκλητοι σωτήρες, όπως ο κος Γαλανόπουλος, σε ρόλο υπερήρωα προστάτη, θυμήθηκαν ότι πρέπει να τιμήσουν τους ψηφοφόρους τους, στους οποίους οφείλουν τα αξιώματά τους και κήρυξαν ανένδοτο αγώνα εναντίον των «επίορκων» Δημάρχων χωρίς να δίνουν δεκάρα αν ενθαρρύνουν τους καλομαθημένους, τους ευνοημένους, τους μονίμως επιπλέοντες, τους εσαεί ξεκούραστους, αυτούς που «διορίστηκαν» για να ξεγλιστρούν και για να αποφεύγουν τα νόμιμα καθήκοντά τους.

Εμείς κε Γαλανόπουλε τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια τα καθήκοντά μας, εσείς μάλλον δεν καταλάβατε πως το κράτος μπορεί και πρέπει να λειτουργεί, και ότι ο κρατικοδίαιτος στείρος συνδικαλιστικός πατερναλισμός προκάλεσε την μεγαλύτερη ζημία σε αυτή τη χώρα. Ήλπιζα ότι η εκλογή σας ως Περιφερειακού Συμβούλου θα άλλαζε την νοοτροπία σας. Καταδικάζω λοιπόν την κοντόθωρη και μικρόψυχη οπτική σας και σας καλώ απλά να συντονιστείτε με την νέα εποχή».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προβάδισμα στο  τμήμα «Εχίνος – Σμίνθη» για τον κάθετο άξονα

Προβλέπονται παρεμβάσεις βελτίωσης και στο τμήμα “Μελίβοια  – Εχίνος”   …