Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου με το διοικητή της Πυροσβεστικής

Εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου με το διοικητή της Πυροσβεστικής

0

Επιβεβαιώθηκε η άριστη σχέση και το θετικό κλίμα συνεργασίας

Εθιμοτυπικών επισκέψεων συνέχεια. Την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ξάνθης Πύραρχο Κωνσταντίνο Πασχ. Δαδούδη, εθιμοτυπική επίσκεψη στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη Εμμανουήλ.

Στη σχετική της ανακοίνωση η Π.Υ. Ξάνθης αναφέρει: «στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Δήμαρχος, ο οποίος υπηρετεί περίπου τρεις δεκαετίες την Τοπική Αυτοδιοίκηση από πολλά μετερίζια, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ασφάλεια και πυρασφάλεια των συμπολιτών του, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατόν τόσο από την πλευρά των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, όσο και από την πλευρά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να διατηρηθεί ανέπαφο το αλσύλλιο, ώστε να μπορούν να το απολαμβάνουν οι κάτοικοι της πόλης. Επίσης τόνισε την ανάγκη εκπόνησης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενός σχεδίου εκκένωσης της παλιάς πόλης πάνω σε επιστημονική έρευνα και εργασία. Τέλος, εξήρε το σημαντικότατο έργο των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, λέγοντας ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι καθημερινό ζητούμενο και αυτή επαφίεται πέραν όλων των άλλων και στην προσπάθεια των πυροσβεστών. Όπως τόνισε στην προσπάθεια αυτή του Διοικητή και του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης ο Δήμος Ξάνθης, και ο ίδιος προσωπικά  θα σταθεί αρωγός με οποιοδήποτε τρόπο

Από την πλευρά του ο Διοικητής της ΔΙ. Π.Υ. Ν. Ξάνθης Πύραρχος Δαδούδης Κων/νος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, υπογράμμισε την τεράστια εμπειρία του νέου Δημάρχου στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα, γεγονός που μπορεί να αποβεί χρήσιμο στις προσπάθειες που καταβάλει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ξάνθης να προστατεύσει και να διατηρήσει ανέπαφο το περιβάλλον καθώς  την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά και την ζωή των συμπολιτών της Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με το πρώτο κρύο φτηνό πετρέλαιο

Καλό timing – Βροχηδόν οι παραγγελίες Μεγάλη επιστροφή στο πετρέλαιο θέρμανσης γιατί…