Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟ

Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟ

0

Μοναδική απουσία του Δήμου Μπαξεβανίδη

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της διανύει η Xanthi FC για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League 1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν για να είναι πανέτοιμοι στην 4η φετινή εκτός έδρας αναμέτρησή τους, έχοντας ήδη 12 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

Ο Ισπανός προπονητής και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους πρωινές ασκήσεις την Πέμπτη δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας, όσο και στην επιθετική δημιουργία αλλά και τα τελειώματα φάσεων.

Πέρα του Μπαξεβανίδη δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού. Διαιτητής του αγώνα της 6ης αγωνιστικής που θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης, ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με α’ βοηθό τον Μιχαήλ Καρσιώτη (ΕΠΣ Κορινθίας), β’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Κωνστάντιο (ΕΠΣ Ευβοιας), 4ο διαιτητή τον Ευάγγελο Γρατσάνη (ΕΠΣ Τρικάλων), διαιτητή VAR τον Εμμανουήλ Σκουλά (ΕΠΣ Θεσσαλίας) και διαιτητή AVAR τον Βασίλειο Νικολακάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…