Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ» η επιχείρηση κρεάτων Αφοι Παπαδόπουλοι

Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ» η επιχείρηση κρεάτων Αφοι Παπαδόπουλοι

0

Πραγματοποιήθηκε η 7η Ολομέλεια στην Ξάνθη – Παρών ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας Άγις Πιστιόλας

 

Μπορούν να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία

 

 

Στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε η 7η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ», το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 7.30 στο ξενοδοχείο “1000 colours Hotel”. Μια πρωτοβουλία που απαρτίζεται από μια ομάδα ελληνικών  επιχειρήσεων παραγωγικών και μεταποιητικών με εξωστρεφή προσανατολισμό που σκοπό έχει την ανάδειξη και την  προώθησή τους και παράλληλα την ανάδειξη του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας. Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ενώ παρών ήταν ο πρόεδρος  του Δ.Σ.  Άγις Πιστιόλας, ο οποίος έκανε λόγο για το έργο της πρωτοβουλίας και αναφέρθηκε στο όραμα ,τους στόχους και τις αξίες της.

«Κρεοπωλείο Αφοι Παπαδόπουλοι» στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από την Ξάνθη είναι η επιχείρηση κρεάτων Αφοι Παπαδόπουλοι που διατηρούν μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και μεταποίησης κρεάτων και έχουν μια παρουσία επί πολλά χρόνια ενώ έχουν βραβευτεί πολλές φορές για την ποιότητα των προϊόντων τους και για την καινοτομία στις επενδύσεις που κάνει η επιχείρηση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης δίνονται έτσι το μήνυμα ότι ο δήμος στηρίζει την επιχειρηματικότητα ιδιαίτερα δε ότι αφορά ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν πλούτο και αφήνουν οικονομική υπεραξία  στις τοπικές κοινωνίες.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ απευθύνεται:

Στους Έλληνες καταναλωτές, εμπόρους και επαγγελματίες  για να γνωρίσουν και να στηρίξουν τις επιχειρήσεις – μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Σε κοινωνικούς, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματικούς, δημοσιογραφικούς και επαγγελματικούς φορείς για συνεργασία.

Σε όλες τις παραγωγικές-μεταποιητικές, επιχειρήσεις που πληρούν τα κριτήρια ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ώστε να πιστοποιηθούν και να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία.

Κύρια κριτήρια

Όλες οι επιχειρήσεις της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχουν πιστοποιηθεί από την Eurocert, Ελληνικό Φορέα Πιστοποίησης, ότι πληρούν τα κύρια κριτήρια που αφορούν: Την επιχειρηματική τους έδρα εντός της Ελληνικής επικράτειας

Την κατά πλειοψηφία Ελληνική τους ιδιοκτησία, από φυσικά ή νομικά πρόσωπα με έδρα εντός Ελλάδας

Την εφαρμογή, με απόλυτη αυστηρότητα, της εργατικής νομοθεσίας

Την υψηλή προστιθέμενη αξία που παράγουν στην Ελλάδα

Την συνεργασία τους με Ελληνικές επιχειρήσεις για τις ανάγκες προμηθειών και λήψης υπηρεσιών

Την νομιμότητα στην άδεια λειτουργίας τους

Την ικανοποίηση των υποχρεώσεων τους απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Ο αντιδήμαρχος κ. Φανουράκης με τον κ. Παπαδόπουλο

Ενδεικτικά προϊόντα επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…