Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επέτειος 100 χρόνων Ελευθερίας με τους Ευζώνους της Προσεδρικής Φρουράς

Επέτειος 100 χρόνων Ελευθερίας με τους Ευζώνους της Προσεδρικής Φρουράς

0

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

Με αφορμή τη μεγάλη επέτειο της εκατονταετηρίδας από την οριστική απελευθέρωση της πόλης και του νομού Ξάνθης,  η Αυτού Εξοχότητα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος θα λαμπρύνει με την τιμητική παρουσία του,  τις εκδηλώσεις του Δήμου Ξάνθης, στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Παράλληλα στην Ξάνθη θα βρεθεί τιμητικά και θα μετάσχει στην παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου 2019,  για πρώτη φορά στα χρονικά ολόκληρης της  Θράκης,  το ζωντανό σύμβολο της ανδρείας,  του ηρωισμού και της λεβεντιάς, το   Άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Η ευτυχής αυτή εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα της επίσημης συνάντησης που είχε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης με την Αυτού Εξοχότητα, τον Πρόεδρο της Ελληνικής  Δημοκρατίας, Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλο.

Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 100 χρόνια ελεύθερης Ξάνθης, ο Δήμος Ξάνθης θα έχει την τιμή να παρουσιάσει το νέο βιβλίο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, με τίτλο « Από τη βιομηχανική επανάσταση στην τεχνολογική επανάσταση-στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος», όπου ο συγγραφέας αναφέρεται στη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με την τεχνολογία και τα επιτεύγματά της.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

Η Καθηγήτρια του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ και Αντιπρύτανης κα. Ζωή Γαβριηλίδου,  ο Καθηγητής της Νομικής του ΔΠΘ  κ. Κωνσταντίνος Ρέμελης και ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, Διδάκτορας Επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου   Cambridge , οι οποίοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…