Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μετά τη νίκη και πάλι προπονήσεις για τη 2η αγωνιστική

Μετά τη νίκη και πάλι προπονήσεις για τη 2η αγωνιστική

0

Έρχεται δανεικός στην Ξάνθη ο Γάλλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τιμπό Μουλέν

Μετά την πρώτη της απόλυτα επιτυχημένη έξοδο στην πρεμιέρα της Super League 1 και τους τρεις βαθμούς που εξασφάλισε με τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, η ομάδα της Ξάνθης επέστρεψε στη βάση της τη Δευτέρα καθώς και στις προπονήσεις.

Ο Κίκο Ραμίρεθ, οι συνεργάτες και οι παίκτες, άφησαν πίσω την επιτυχία αυτή και εστιάζουν τώρα την προσοχή στο επόμενο εκτός έδρας πάλι παιχνίδι. Στη 2η αγωνιστική, η ξανθιώτικη ομάδα θ’ αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο στις 19:00.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι το κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μαλεζάς που έχει αιμάτωμα στον δικέφαλο, ενώ ο θεραπεία ακολούθησε ο Φασίδης.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή όταν και θα αναχωρήσει η αποστολή για το Αγρίνιο.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Το Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν αγοράσει κάρτες διαρκείας 2019-2020 έως τις 8/8, ότι αυτές έχουν εκδοθεί. Οι δικαιούχοι μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα μέλους τους, από το σημείο όπου συμπλήρωσαν την αίτηση έχοντας μαζί τους την σχετική απόδειξη.

Έρχεται δανεικός στην Ξάνθη ο Γάλλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τιμπό Μουλέν

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ  Τιμπό Μουλέν, συνεχίζει την αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του και η τοπική ομάδα είναι μια από όσες ενδιαφέρονται για αυτόν.

Ο Τιμπό Μουλέν ανήκει στον ΠΑΟΚ αλλά δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και το τελευταίο διάστημα έκανε ατομικές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Ο Γάλλος έχει επαφές με τους ανθρώπους της Ξάνθης, μετά τον προηγούμενο δανεισμό του στην Τουρκία και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ξάνθη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…