Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ “Με σηκωμένα τα μανίκια” αποχωρεί η δημοτική αρχή

“Με σηκωμένα τα μανίκια” αποχωρεί η δημοτική αρχή

0

Διορθωτικές εργασίες της ΔΕΥΑΞ για τα όμβρια στην κεντρική πλατεία

 

Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσία Θ. Ηλιάδης: «Διορθώνουμε τα λάθος έργα προηγούμενων δημοτικών αρχών» – «Έφυγε η δυσοσμία από την πόλη. Καλυτέρεψε η εικόνα των οδών»

 

 

Λίγο πριν αποχωρήσει η δημοτική αρχή, οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και της ΔΕΥΑΞ …σηκώνουν τα μανίκια για να τελειώσουν ημιτελή έργα ή να κάνουν διορθωτικές εργασίες. Έτσι συνεχίζονται ακάθεκτες οι ασφαλτοστρώσεις σε οδούς της πόλης ενώ η ΔΕΥΑΞ κάνει έργα διευθέτησης ομβρίων στην κεντρική πλατεία.

Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Θ. Ηλιάδης: «Διορθώνουμε τα λάθος έργα προηγούμενων δημοτικών αρχών»

Επί ποδός ο αντιδήμαρχος τεχνικής Υπηρεσίας Θωμάς Ηλιάδης, τρέχει νυχθημερόν και όπως σημειώνει: «Έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη σε έργα από προηγούμενες δημοτικές αρχές. Αυτά προσπαθούμε να διορθώσουμε. Λάθη στα έργα ύδρευσης, αποχέτευσης,  λάθη στο οδικό δίκτυο. Τώρα ολοκληρώνουμε την ασφαλτόστρωση της οδού 4ης Οκτωβρίου. Δεν είχε πέσει άσφαλτος εκεί  για 40 χρόνια. Δεν υπάρχει δρόμος που να μην χρειάζεται ασφαλτόστρωση μέσα στην πόλη και στους οικισμούς. Αυτό κάνουμε και μας κατηγορούν ότι οι ασφαλτοστρώσεις ήταν για προεκλογικούς λόγους και η αντιπολίτευση δεν τις ψήφιζε».

«Έφυγε η δυσοσμία από την πόλη. Καλυτέρεψε η εικόνα των οδών»

Συνεχίζοντας ο κ. Ηλιάδης τόνισε πως οι προσπάθειες της τεχνικής υπηρεσίας με τις διορθωτικές εργασίες είχε σαν αποτέλεσμα να εκλείψει η δυσοσμία στην πόλη από τις παράνομές συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης , να καλυτερέψει η εικόνα των οδών ενώ αναφερόμενος στις παιδικές χαρές είπε πως έχουν παραδοθεί δύο παιδικές χαρές (μια στην πόλη και μία στο Εύμοιρο) και ετοιμάζονται προς παράδοση άλλες πέντε.

Έργο της ΔΕΥΑΞ για τα όμβρια στην κεντρική πλατεία

Σ΄ ότι αφορά την ΔΕΥΑΞ το διάστημα αυτό εκτελεί έργα στην κεντρική πλατεία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για έργο διευθέτησης ομβρίων και για το λόγο αυτό χθες το μεσημέρι βρισκόταν στην πλατεία συνεργείο της ΔΕΥΑΞ με εκσκαπτικό μηχάνημα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…