Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ξάνθη με απουσίες

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ξάνθη με απουσίες

0

Στις 15 επιστρέφει ο Καμαρά

Το Xanthi FC Arena άνοιξε και πάλι τις πόρτες του, για μία ακόμη αγωνιστική χρονιά, την 31η διαδοχική της ξανθιώτικης ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό το απόγευμα της Παρασκευής, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την πρώτη επίσημη προπόνηση, με έντονη την παρουσία των φιλάθλων.

Το προπονητικό επιτελείο που αποτελείται από τον προπονητή Κίκο Ραμίρεθ, τους βοηθούς Φέιο – Κόλτση, τον αναλυτή αγώνων Νάσο Χατζηαθανασίου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδένη και τον γυμναστή Τάσο Σιδερίδη, έδωσε τις οδηγίες τους σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν κανονικά στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της Xanthi FC, πλην των Καμαρά και Ντίρεσταμ που απουσιάζουν δικαιολογημένα λόγω συμμετοχών τους στο Africa Cup of Nations.

Νέα πρόσωπα ήταν τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Σάο Μπέντο, Στεπάνοβιτς, Μαλεζάς, Πολέττο, Γκαργκαλατζίδης και ο Καρασαλίδης που επέστρεψε μετά από 3 χρόνια.

Το πρωί του Σαββάτο προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια κι έπιασαν… δουλειά πριν ανέβει πολύ η θερμοκρασία. Μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το αερόβιο τρέξιμο, υπήρξαν ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, με τον Κίκο Ραμίρεθ και τους συνεργάτες του να ζητούν ποιότητα από το ξεκίνημα, στην εκτέλεσή τους.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Κασά Καμαρά θα επιστρέψει στην Ξάνθη στις 15/7 μετά την άδεια που έχει εξασφαλίσει λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Μαυριτανίας στην προετοιμασία και τη φάση των ομίλων του Africa Cup Of Nations, ενώ ο Μίκαελ Ντίρεσταμ συνεχίζει να βρίσκεται στις υποχρεώσεις της Εθνικής Γουινέας αντιμετωπίζοντας στην φάση των «16» την Αλγερία την Κυριακή (7/7).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …