Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δυνατό και πολλά υποσχόμενο το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης

Δυνατό και πολλά υποσχόμενο το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης

0

Πλήθος κόσμου της ΝΔ στην πολιτική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου

 

Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

 

Με διάχυτη την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό της νίκης της ΝΔ στην εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ενώπιον πολυπληθούς συγκέντρωσης στελεχών της ΝΟΔΕ, υποστηριχτών και φίλων, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ξάνθης, την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 8, 30 το απόγευμα  σε πολιτική εκδήλωση στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στο κτήριο της Εμπορικής Λέσχης. Παρόντες ο περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζαγναφέρης, ο δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, ο δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, ο πρώην βουλευτής  Γ. Παυλακάκης, οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ κύριοι Γκαλέτσης και Σιδηρόπουλος. Την εκδήλωση άνοιξε μήνυμα από τα κεντρικά του κόμματος που ανέγνωσε η συντονίστρια της εκδήλωσης ενώ στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Μιχάλης Πατεράκης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και στο στόχο που θέτει η ΝΔ για «Ισχυρή Ανάπτυξη» και «Αυτοδύναμη Ελλάδα». Χαρακτήρισε πολύ δυνατό και πολλά υποσχόμενο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ξάνθης και παρουσίασε τους υποψηφίους: Μαρίνα Παυλίδου, Δημήτρη Σαλτούρο, Αλέβ Σιαμπάν Ογλού, Σπύρο Τσιλιγγίρη και Τουρκές Χατζημεμίς ενώ τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Μ. Παυλίδου: «Ερχόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες και για να πάμε τον τόπο μπροστά»

Με τις ευχαριστίες της στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που της έκανε να την επιλέξει και να της εμπιστευτεί μια θέση στο ψηφοδέλτιό της Ξάνθης ξεκίνησε την τοποθέτησή της η Μαρίνα Παυλίδου η οποία αυτοσυστήθηκε στο κοινό με βιογραφικά της στοιχεία από την προσωπική και επαγγελματική της πορεία ενώ παράλληλα έκανε αναφορές στον πατέρα της τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη.  Η κα Παυλίδου σημείωσε πως το μήνυμα είναι  ότι ερχόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες και για να πάμε τον τόπο μπροστά και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η ΝΔ θα πετύχει μεγάλη νίκη και αυτοδυναμία.

Δ. Σαλτούρος: «Είναι η ώρα να πάει μπροστά η χώρα με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ»

Στο διακύβευμα των εκλογών αναφέρθηκε ο Δ. Σαλτούρος απευθύνοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στο Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε. Τόνισε πως η χώρα πήγε πίσω με την αποτυχημένη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πως είναι η ώρα να πάει μπροστά με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ που έχει σχέδιο για ισχυρή ανάπτυξη, επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, μείωση της φορολογίας και σταθερότητα και ασφάλεια.

 Σ. Τσιλιγγίρης: «Δίνουμε μια υπόσχεση να δουλέψουμε με σοβαρότητα και ευθύνη»

Στην κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε ο Σπύρος Τσιλιγγίρης τονίζοντας ότι σήμερα υπογράφουμε ένα συμβόλαιο αξίων και δίνουμε μια υπόσχεση να δουλέψουμε με σοβαρότητα και ευθύνη.  Σημείωσε δε πως τις εκλογικές νίκες τις κάνουν οι ικανές ομάδες που δε χωρίζουν τους ανθρώπους σε κατηγορίες και μετέφερε τι αποκόμισε από τις επαφές του με τον κόσμο: «διαπίστωσα ότι το χειρότερο είναι όχι η προχειρότητα ΣΥΡΙΖΑ αλλά η έλλειψη οράματος. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καταδικασμένο να πετύχει… με  θέληση κ υπομονή»

 Χ. Τουρκές: «Θέλουν να βάλουν διχόνοια μεταξύ μας αλλά έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε άξιους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν»

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πολύ συγκινημένος» είπε ο Χατζημεμίς Τουρκές τονίζοντας: « Ο αγώνας δεν τελείωσε. Θα τελειώσει 7 μμ 7ης Ιουλίου. Θέλουν να βάλουν διχόνοια μεταξύ μας αλλά έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε άξιους ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν».

Λακωνική στην τοποθέτησή της η Αλέβ Σιαμπάν Ογλού και εμφανώς αμήχανη ωστόσο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Ευχαρίστησε τον Κ. Μητσοτάκη και δήλωσε βέβαιη για την νίκη και την αυτοδυναμία της ΝΔ.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…