Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανακοίνωσε την ανανέωση των Μπαξεβανίδη και Λισγάρα η Ξάνθη

Ανακοίνωσε την ανανέωση των Μπαξεβανίδη και Λισγάρα η Ξάνθη

0

Εργασίες συντήρησης στα Πηγάδια – Συνεχίζονται οι προπονήσεις

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που είχαμε ήδη γράψει, δηλαδή την επέκταση των συμβολαίων των δύο εμβληματικών παικτών της άμυνάς της, του Δήμου Μπαξεβανίδη και του Χρήστου Λισγάρα.

Ο 31χρονος Δήμος Μπαξεβανίδης που έχει συμπληρώσει πλέον 15 χρόνια στην Ξάνθη, έχει λάβει μέρος σε 197 αγώνες από το 2005 που ήρθε στην ομάδα. Ο έμπειρος άσος πραγματοποίησε συνολικά φέτος 30 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 2.663 λεπτά συμμετοχής. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 25 ματς της Σούπερ Λίγκας και σε 5 αγώνες Κυπέλλου. Το μοναδικό γκολ που πέτυχε ήταν την 7η αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης επί του Λεβαδειακού με 2-1.

Ο Χρήστος Λισγάρα, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας έχει έρθει στην Ξάνθη το 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης για το Δήμο Μπαξεβανίδη: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Δήμο Μπαξεβανίδη. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας που βρίσκεται από το 2005 στην Ξάνθη, θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του ΑΟΞ μεγαλώνοντας τον αριθμό των 197 εμφανίσεών του σε όλες τις διοργανώσεις».

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Λισγάρα:  «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστο Λισγάρα. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, θα φορά και το επόμενο διάστημα τη φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος συνεχίζοντας την πετυχημένη παρουσία των προηγούμενων πέντε διαδοχικών αγωνιστικών σαιζόν. Στην Ξάνθη μετακόμισε το 2014, μετρώντας έκτοτε 125 συνολικές συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (108 στο πρωτάθλημα και 17 στο κύπελλο) σκοράροντας και 7 γκολ, όλα στη Super League.»

Με φθινοπωρινό καιρό η προπόνηση

Παρά τις φθινοπωρινές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, οι προπονήσεις της ομάδας της Ξάνθης συνεχίζονται. Την Πέμπτη το απόγευμα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης, παιχνίδια πίεσης υποομάδων και αρκετή τακτική περιλάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας για την ομάδα, ενώ την Παρασκευή  έγιναν διπλές προπονήσεις, πρωί απόγευμα.

Παράλληλα με τις προπονήσεις των παικτών, στα Πηγάδια γίνονται και εργασίες συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης, με βάψιμο μεταλλικών στοιχείων του γηπέδου και των πυλώνων φωτισμού και άλλες παρεμβάσεις ανανέωσης και αποκατάστασης του γηπέδου, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον Αύγουστο την ανανεωμένη ομάδα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …