Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μετωπικά διόδια σε Αρδάνιο και πλευρικά στη Μέστη

Μετωπικά διόδια σε Αρδάνιο και πλευρικά στη Μέστη

0

 Την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής των νέων διοδίων στην Εγνατία. Τίθενται σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Μέσω των ανακοινώσεων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πληροφορούμαστε την έναρξη εργασιών για την κατασκευή διοδίων σε Αρδάνιο και Μέστη.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της μιας λωρίδας κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, από την χ.θ. 648+717 έως την χ.θ. 648+917 και των δύορευμάτων κυκλοφορίας,  προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής μετωπικών σταθμών διοδίων Αρδανίου.

Με δεύτερη απόφαση τοποθετείται εργοταξιακή σήμανση και πλήρης αποκλεισμός του κλάδου Εξόδου από την Εγνατία Οδό προς Μέστη και Σάπες στον Α/Κ Μέστης (χ.θ.592+318), προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής πλευρικών σταθμών  διοδίων. Κατά την διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από Κήπους προς Μέστη και Σάπες  θα πραγματοποιείται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και οι οδηγοί θα προειδοποιούνται εγκαίρως με Εργοταξιακή Σήμανση να εξέλθουν από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Μάκρης.

Για την περίπτωση της κατασκευής των μετωπικών διοδίων Αρδανίου οι εργασίες θα διαρκέσουν έως 31/12/2019, ενώ για τοα πλευρικά διόδια της Μέστης έως 31/8/2019.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…