Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Εντυπωσίασε και συγκίνησε ο «Ματωμένος Γάμος»

Εντυπωσίασε και συγκίνησε ο «Ματωμένος Γάμος»

0

Εξαιρετικές κριτικές και θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν τα «Ανατολικά του Νέστου» για τη φετινή παράσταση

 «Η επιβράβευση που εισπράξαμε είναι η δύναμη για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε στον τόπο μας , με αγάπη και συνέπεια»

Την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το ταξίδι του ‘’Ματωμένου γάμου’’, στο αμφιθέατρο Καραθεοδωρή , στον όμορφο χώρο του πανεπιστημίου μας και αυτό που συνέβη ήταν πάνω από κάθε προσδοκία.

Η παράσταση εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε η άρτια σκηνοθεσία και η «δουλεμένη» ερμηνεία των ηθοποιών.

Συμβολικά επιλέχθηκαν από το «Ανατολικά του Νέστου» οι συγκεκριμένες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση της παράστασης, καθώς η 5η Ιουνίου είναι η γενέθλια μέρα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι συντελεστές με την ολοκλήρωση των δύο παραστάσεων, «αυτές τις 2 ημέρες κατακλίστηκε η πλατεία του θεάτρου με ανθρώπους που δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για την τέχνη και μας έδωσαν δύναμη και θάρρος για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.  Ξανθιώτες και φοιτητές , μαθητές αλλά και άνθρωποι που ήρθαν από τις γειτονικές πόλεις τις ευρύτερης περιοχής μας για να παρακολουθήσουν το Ματωμένο γάμο του Φ.Γ.Λόρκα, ήταν το υπέροχο κοινό της παράστασης του θεατρικού εργαστηρίου Ανατολικά του Νέστου. Η επιβράβευση που εισπράξαμε από την απίστευτη προσέλευση του κόσμου, από το ζεστό χειροκρότημα, από τα συγκινητικά πραγματικά σχόλια που απλόχερα  μας πρόσφεραν,  είναι η δύναμη για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε στον τόπο μας , με αγάπη και συνέπεια. Το θέατρο Ανατολικά Του Νέστου ευχαριστεί από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο που αγκαλιάζει τη δουλειά του, τα Μ.Μ.Ε., τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που προβάλλουν και υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια,  τους συνεργάτες και όλους όσους δουλεύουν με πίστη, με δημιουργικό οίστρο και επαγγελματισμό, για ένα αποτέλεσμα, αντάξιο των προσδοκιών  των ανθρώπων που αγκαλιάζουν την τέχνη, στην Ξάνθη μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ραγιάς. Μέρες και Νύχτες 1821»,ένα κοινωνικό μυθιστόρημα με αποτύπωμα την επανάσταση

Η βιβλιοπαρουσίαση από τον συγγραφέα, Γ.Καλπούζο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη από το βιβλι…