Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ευχές στο νέο δήμαρχο από Μελισσόπουλο, Παπαχρόνη και Χατζηθεοδώρου

Ευχές στο νέο δήμαρχο από Μελισσόπουλο, Παπαχρόνη και Χατζηθεοδώρου

0

Η επίτευξη συνεργασιών στο νέο πλαίσιο της απλής αναλογικής θα είναι μία διαδικασία συνεχής και επίπονη, όπου ο καθένας θα έχει τη δική του ξεχωριστή ευθύνη

Το βράδυ της Κυριακής η Περιφέρειά μας ευτύχησε να δει εκφάνσεις πολιτικού πολιτισμού με την επίσκεψη του Κώστα Κατσιμίγα στο εκλογικό κέντρο του Χρήστου Μέτιου για να τον συγχαρεί και της απερχόμενης δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Θεόδωρου Μουριάδη. Η ήττα είναι πάντα πικρή αλλά επιβεβαιώνει το παράστημα των πολιτικών ανθρώπων η δυνατότητα και το θάρρος να παραμερίζουν τα προσωπικά τους αισθήματα για να συγχαρούν τον αντίπαλο και να προσφέρουν από την πλευρά τους τις καταλληλότερες προϋποθέσεις για συνεργασία προς το συμφέρον του τόπου.

Με αυτό το σκεπτικό ήταν και η πρώτη δήλωση του νικητή της δεύτερης Κυριακής στο δήμο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος από την αρχή της σύντομης ομιλίας του μίλησε για συνεργασία με όλους από τη νέα δημοτική αρχή.

Αντιστοίχως, τις ευχές τους απέστειλαν δημοσίως στο νέο δήμαρχο και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Σάββας Μελισσόπουλος, Γιάννης Παπαχρόνης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Πασχάλης Λύρατζης.

Ο Κλεισθένης επιβάλλει, αλλά πρωτίστως οι δημότες επιζητούν τη δημιουργία παραγωγικών συνεργασιών εντός του συλλογικού οργάνου και η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος είναι ευθύνη κάθε πλευράς ξεχωριστά.

Δήλωση Μελισσόπουλου

Εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”, θα ήθελα να συγχαρώ για την εκλογή του το νέο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Δήλωση Παπαχρόνη

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» Ιωάννης Παπαχρόνης μαζί με τους νεοεκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους καθώς και με όλα τα υπόλοιπα μέλη του, εύχεται στην νέα δημοτική αρχή και στο νέο Θεσμικό πρόσωπο του Δημάρχου, Παραγωγική Σύνεση, Ύψιστη Αμεροληψία, Σαρωτική Ανθοφορία και Αδιάβλητο κράτημα στον καιρό της Πόλης.

Δήλωση Χατζηθεοδώρου

xatzitheodorouΣτην πολιτική έχει μεγάλη σημασία να ξέρεις να κερδίζεις αλλά να ξέρεις και να χάνεις. Και σημασία έχει να μπορείς να σηκώνεσαι, να συνεχίζεις μέσα από τις δύσκολες συνθήκες για το κοινό καλό. Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μανώλη Τσέπελη.

Η επόμενη τετραετία βάσει και του νέου εκλογικού συστήματος που εφαρμόστηκε, προβλέπει τη συνεννόηση την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση στα δημοτικά συμβούλια. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις είναι γνωστές, όπως και οι αντιθέσεις. Αυτές δεν θα αλλάξουν, ωστόσο στο δημοτικό συμβούλιο θα δοθεί η δυνατότητα, όπου υπάρχει κοινός τόπος, να υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών.

Δήλωση Λύρατζη

Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ συγχαίρει τον νέο εκλεγέντα Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη Εμμανουήλ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Η Ξάνθη μας χρειάζεται από εδώ και πέρα σκληρή δουλειά από όλους μας αφήνοντας στην άκρη το χθες των εκλογών και σχεδιάζοντας το αύριο.

Ένα αύριο χωρίς στείρα πολιτική, άναρχες κραυγές και αντιπαραθέσεις, ας δικαιώσουμε  όλοι την επιλογή των δημοτών μας να μας εκλέξουν στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου, ας δουλέψουμε επιτέλους συλλογικά για το καλό του Δήμου μας, για το αύριο των παιδιών μας .

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…