Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τη «Νέα Ξάνθη» παρουσίασε ο Πασχάλης Λύρατζης

Τη «Νέα Ξάνθη» παρουσίασε ο Πασχάλης Λύρατζης

0

Παρόντες οι 87 υποψήφιοι του ψηφοδελτίου και πλήθος κόσμου

 «Κατεβάζουμε τις κομματικές σημαίες και σηκώνουμε τη σημαία της κοινωνικής δράσης», είπε ο ίδιος απορρίπτοντας κάθε σενάριο συνεργασίας με τη σημερινή δημοτική αρχή

 Για ένα «μήνυμα μεγάλης ανατροπής και αισιοδοξίας για όλους τους ξανθιώτες» μίλησε στην κεντρική του πολιτική συγκέντρωση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ξάνθη» Πασχάλης Λύρατζης το απόγευμα της Παρασκευής από την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ελισσώ.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε μέσω βίντεο η παρουσίαση των θέσεων και προτάσεων του συνδυασμού, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος από βήματος μίλησε με ενθουσιασμό για την ανταπόκριση του κόσμου και τόνισε ότι ο δήμος χρειάζεται σήμερα ανατροπή της αδράνειας, αφού, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «υπήρξαν δυνατότητες και χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά όχι διάθεση». Ο κ. Λύρατζης σημείωσε ακόμη ότι ως πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού εργάστηκε σκληρά και πέτυχε πολλά με τους συνεργάτες του τα τελευταία πέντε χρόνια. Ως προς το πρόγραμμα της «νέας Ξάνθης» έθεσε ως προτεραιότητα την καθημερινότητα με μέριμνα για την καθαριότητα, το ασφαλές και προσβάσιμο περιβάλλον, την άμεση επαναλειτουργία κολυμβητηρίου, τη διαχείριση των αδέσποτων μαζί με την προστασία των δημοτών και παρουσίασε την πρότασή του για ένα θεματικό πάρκο καρναβαλιού, που θα είναι το μεγαλύτερο των Βαλκανίων, ενώ επεσήμανε την ανάγκη υλοποίησης έργων υποδομών και τουρισμού στη Σταυρούπολη, που όπως είπε, «αφέθηκε στο έλεος του θεού».

«Κατεβάζουμε τις κομματικές σημαίες και σηκώνουμε τη σημαία της κοινωνικής δράσης», είπε ο κ. Λύρατζης, ο οποίος απέρριψε κάθε σενάριο συνεργασίας με τη σημερινή δημοτική αρχή αναρωτώμενος ρητορικά «πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με το μέτριο;».

Στη συνέχεια παρουσίασε τους 87 υποψήφιους του ψηφοδελτίου της «Νέας Ξάνθης», τονίζοντας ότι πρόκειται για νέους και για έμπειρους αγωνιστές που διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…