Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σ. Μελισσόπουλος: «Με το χέρι στην καρδιά δε μετανιώσαμε ούτε στιγμή για τη διαφάνεια και την εντιμότητα των επιλογών μας»

Σ. Μελισσόπουλος: «Με το χέρι στην καρδιά δε μετανιώσαμε ούτε στιγμή για τη διαφάνεια και την εντιμότητα των επιλογών μας»

0

Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» για το εκλογικό αποτέλεσμα

 Τονίζει ότι η δημοτική κίνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερη αισιοδοξία για να πετύχει στο μέλλον

Σε δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα που έδωσε την τρίτη θέση στο συνδυασμό “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ” προχώρησε ο επικεφαλής Σάββας Μελισσόπουλος, μετά τη συνάντηση των μελών της δημοτικής κίνησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος δεν κρύβει την πικρία του για το αποτέλεσμα, μιλά ξεκάθαρα για μεθοδεύσεις και στρεβλώσεις του εκλογικού αποτελέσματος και δηλώνει ικανοποίηση για την επιλογή της παράταξης να παλέψει για την ανατροπή του παλιού με αξιοπρέπεια και θεμιτά μέσα.

Ο ίδιος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εντάχθηκαν ενθουσιωδώς στην προσπάθεια, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο και εκφράζει την αποφασιστικότητά του για την συνέχιση των διεκδικήσεων και εντός δημοτικού συμβουλίου για την προκοπή και την ανάπτυξη της Ξάνθης.

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”

Ο δημοτικός μας συνδυασμός “Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ”, με περηφάνια, ήθος και αξιοπρέπεια συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καταθέτοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πόλη και ένα πληρέστατο ψηφοδέλτιο με νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους που αποφάσισαν να δράσουν για το καλό της Ξάνθης.

Η ευρεία αποδοχή που υπήρξε από τους πολίτες της Ξάνθης σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που καταβάλαμε να νικήσουμε το παλιό, αποτυπώθηκε μεν στις εκλογές της Κυριακής, απέδειξε όμως για άλλη μια φορά ότι οι βασικοί και διαχρονικοί παράγοντες στρέβλωσης του εκλογικού αποτελέσματος, η μεγάλη δηλαδή αποχή αλλά και η χρήση αθέμιτων και ανέντιμων μέσων κατά την εκλογική διαδικασία, επικράτησαν και αυτή τη φορά, έστω και οριακά.

Με το χέρι στην καρδιά δε μετανιώσαμε ούτε στιγμή για τη διαφάνεια και την εντιμότητα των επιλογών μας, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα προδίδαμε τις αρχές μας και τους νέους ανθρώπους που μας πίστεψαν. Άλλωστε στη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Μπορείς όμως κάθε φορά να γίνεσαι ακόμα πιο δυνατός, προκειμένου να επικρατείς απέναντι και σε τέτοιες ακραίες και ανήθικες συμπεριφορές.

Και αυτό θα κάνουμε στο μέλλον. Τα όνειρα που κάναμε να δούμε την πόλη μας να προοδεύει, όχι μόνο δεν θα τα εγκαταλείψουμε, αλλά θα τα κυνηγήσουμε με μεγαλύτερο πάθος μέσα και έξω από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας πλέον άλλη δύναμη και άλλη υπόσταση.

Απευθυνόμενος στους υπέροχους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της κίνησής μας, στους εκπληκτικούς εθελοντές υποστηρικτές, αλλά και στους συνειδητά αποφασισμένους πολίτες που μας ψήφισαν, θα ήθελα να εκφράσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς ένα τεράστιο ευχαριστώ για τον αγώνα που κάνανε, αλλά και για την επιλογή τους να μας εμπιστευθούν!!

Ελπίζοντας ότι και η ίδια η κοινωνία μας θα ωριμάσει περισσότερο, έτσι ώστε να μην απέχει από τα κοινά, να μην ανέχεται αλλά και να μην ψηφίζει ανθρώπους που στην καθημερινότητά μας τους σχολιάζει με όρους υποτιμητικούς, δηλώνουμε ότι η προσπάθειά μας και το ταξίδι μας μπορεί να μην έφτασαν αυτή τη φορά στον προορισμό που όλοι περιμέναμε, είμαστε όμως αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερη αισιοδοξία για να το πετύχουμε στο μέλλον.

Συνεχίζουμε για το καλό της πόλης και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για μια Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στη Βουλή το ‘κλείσιμο’ των συνοριακών σταθμών της ΑΜΘ από το ΣΥΡΙΖΑ

Οι πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Περιφέρεια ζητούν από την κυβέρν…