Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης

Το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης

0
dimarxeio neoclose

Όλοι όσοι εκλέγονται από όλες τις παρατάξεις σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα – Ξέρουν τα ανεπίσημα αποτελέσματα στο δήμο Ξάνθης αλλά τα …διαρρέουν κατά το δοκούν!

 

 

Πρωτοφανής καθυστέρηση στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων  – Παρατείνεται η αγωνία των υποψηφίων και των εκλογέων

 

Αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή καθυστέρηση στην ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων σταυροδοσίας στους δήμους, βρίσκονται όλοι οι πολίτες ενώ παρατείνεται η αγωνία των υποψηφίων που περιμένουν να μάθουν αν τελικά έχουν εκλεγεί και με πόσους σταυρούς. Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο την Ξάνθη αλλά είναι γενικό και οφείλεται στο ότι έχει δοθεί προτεραιότητα για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και έπονται οι δημοτικές. Πηγές από το Πρωτοδικείο αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση για τους δήμους ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ξέρουν τα ανεπίσημα αποτελέσματα στο δήμο Ξάνθης αλλά τα …διαρρέουν κατά το δοκούν!

Στο μεταξύ σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπει εγκύκλιος του ΥΠΕΣ αντίγραφα των πρακτικών της α’ καταμέτρησης έχουν αποδοθεί με δικαστικούς κλητήρες στους δήμους και όποια ονόματα ακούγονται είναι ανεπίσημα και από διαρροές ή από εκλογικούς αντιπροσώπους που παρευρίσκονταν το βράδυ των εκλογών στα εκλογικά τμήματα. Να σημειώσουμε επίσης πως επικεφαλής συνδυασμού  μας κατήγγειλε ότι …έφαγε πόρτα από το δήμο όταν απευθύνθηκε για να μάθει ποιους εκλέγει! Την ίδια στιγμή οι …κατέχοντες θέσεις στο δήμο γνωρίζουν ψήφο – ψήφο τα αποτελέσματα και τα διαρρέουν κατά το δοκούν!

Ποια  θα είναι η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης (ανεπίσημα αποτελέσματα)

Το «Ε» παρουσιάζει ποια θα είναι η σύνθεση του νέου  δημοτικού συμβουλίου της Ξάνθης σύμφωνα με τα ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ  αποτελέσματα που κατάφερε να συγκεντρώσει προκειμένου να δώσει μια εικόνα στους αναγνώστες που αγωνιούν. Να σημειώσουμε ότι όλες αυτές τις μέρες  δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα που μας ρωτούν ποιοι εκλέγονται και πότε θα ανακοινωθεί η σταυροδοσία.

Να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι θα υπάρξει μια διαφοροποίηση ως προς μία έδρα στους συνδυασμούς του Χ. Δημαρχόπουλου και Μ. Τσέπελη που θα αναμετρηθούν στον β΄ γύρο την προσεχή Κυριακή που θα μετακινηθεί από τον χαμένο στον κερδισμένο.

Χ. Δημαρχόπουλος – «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» 24,31% 6.186 σταυρούς 10 έδρες

Εκλέγονται: Ιγιαννίδης  Στέφανος, Ηλιάδης Θωμάς, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Χασάνογλου Φερντούν, Θεοδωρίδης Τάσος, , Ταρενίδης Παναγιώτης , Γουναρίδης, Παυλίδου Ελισάβετ, (Σταυρούπολη) Σαββίδης Ματθαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες για την  10η έδρα  «παλεύουν» ο Χατζηαντωνίου Αθανάσιος με Σδρέβανο  Μαρίνο ενώ από κοντά τους έχουν οι Δρεμσίζης Γιάννης με Χατζηευφεραιμίδη  Ιορδάνη.

Μ. Τσέπελης – «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» 24,18% 6.151 10 έδρες

Εκλέγονται: Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ, Μπαντάκ Σιαμπάν, Καμαρίδης Ιπποκράτης, Μπεκίρογλου Σουά, Ζερενίδης Ιωάννης, Ελευθεριάδης Απόστολος, Ασκαρίδης Ηλίας, Φανουράκης  Μανώλης, Μπούτος Γιάννης και  Δημούδη Χρυσούλα αν εκλεγεί την β΄ Κυριακή ο Μανώλης Τσέπελης.

Σ. Μελισσόπουλος  – «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» 20,20% 5.130 8 έδρες

Εκλέγονται (εκτός τον επικεφαλής: Χαριτωνίδου Ειρήνη, Σταυρακάρας Παναγιώτης, Χουσεϊν Ογλού Τιμούρ , ΤζενάνΤσαρεκτσή, Μάνια Τσαϊρογλου ,Σινάν Τοπ, Αχμέτ Καρά.

Ι. Παπαχρόνης – «ΑΓΑΠΗ για την ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ» 14,33 3.646 ψήφους 6 έδρες

Εκλέγονται (εκτός τον επικεφαλής):Παπαδόπουλος Βασίλης, Γεωργιάδης Δημοσθένης, Σπανίδης Μιχάλης, Αρσενίου Στέλιος, Διαφωνίδης Χαράλαμπος.

Γ. Χατζηθεοδώρου «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ»  – 8,29 2.168 ψήφους 3 έδρες

Ερωτηματικό παραμένει ποιοι είναι οι δύο που εκλέγονται από τους «Πολίτες για την Ξάνθη» καθώς δεν γνώριζε ούτε ο επικεφαλής!

Π. Λύρατζης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» 5,93% 1.509 3 έδρες

Εκλέγονται  (εκτός του επικεφαλής): Παπά Σοφία, Κώστας Καφφετζής

Κ. Βογιατζής  «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ  1,69% 464 ψήφους  1 έδρα

Εκλέγεται: Κ. Βογιατζής

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…