Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κοντά στην έξοδο ο Ράσταβατς

Κοντά στην έξοδο ο Ράσταβατς

0
rastavac

Με τέσσερα φιλικά θα αποχαιρετήσει τη χρονιά η Ξάνθη

Οι πολύ άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, κυρίως στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχουν προβληματίσει έντονα τη διοίκηση της ξανθιώτικης ΠΑΕ, με τις ευθύνες να αποδίδονται κυρίως στον Σέρβο προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες από καιρό ο Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Ξάνθης και πλέον φαίνεται πως μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού.

Στην ομάδα φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να αναζητήσουν ξένο προπονητή και το όνομα που εξετάζει η διοίκηση είναι του Ρουμάνου Εντι Ιορντανέσκου, ενώ συζητείται και άλλη περίπτωση ξένου τεχνικού από την Ιβηρική χερσόνησο. Η ουσία είναι πως η Ξάνθη δεν θα συνεχίσει με τον Ράσταβατς και ο αντικαταστάτης του θα είναι ξένος. Εκτός απροόπτου φυσικά.

4 φιλικά για την Ξάνθη

Παρά το τέλος του πρωταθλήματος, οι αγωνιστικές δραστηριότητες συνεχίζονται για τους παίκτες της Ξάνθης και το Μάιο, με τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί. Η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τις τοπικές ομάδες της Ασπίδας και του Ορφέα, καθώς και τις γειτονικές της Δόξας Δράμας και της Καβάλας.

Την Κυριακή  12 Μαΐου, στις 19.30 θα δώσει το πρώτο φιλικό  εκτός έδρας με την Καβάλα, ένα παιχνίδι στο οποίο οι Καβαλιώτες θα δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα, για να γιορτάσουν την κατάκτηση της κορυφής της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο της ομάδας τους στη νέα Football League και θα βραβεύσουν δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές της Καβάλας με μεγάλη καριέρα, το Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Στέλιο Σφακιανάκη που έχει φορέσει και την φανέλα της Ξάνθης.

Στις 17 Μαΐου η Ξάνθη θα παίξει σε δύο απανωτά ματς με τον Ορφέα στις 16:00 και την Ασπίδα Ξάνθης στις 18:00, ενώ  στις 22 Μαΐου το τελευταίο παιχνίδι θα είναι με τη Δόξα Δράμας στα Πηγάδια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…