Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Έφοδος αστυνομικών στο Δροσερό

Έφοδος αστυνομικών στο Δροσερό

0
drosero astynomia1

Μετά από καταγγελία για εξαγορά ψήφων – Δεν έγιναν συλλήψεις

Έντονη φημολογία για μαζική διακίνηση ταυτοτήτων ατόμων από τον οικισμό που διαμένουν στο εξωτερικό ώστε να χρησιμοποιηθούν στις εκλογές – Εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές

 

 

Έφοδο επεχείρησε στο Δροσερό το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου μια διμοιρία αστυνομικών της Α.Δ. Ξάνθης μετά από καταγγελία ότι στον οικισμό γίνεται διανομή εκλογικού υλικού και προσπάθεια εξαγοράς ψήφου και ως εκ τούτου παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στον οικισμό ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ¨Ε¨ δεν προέβησαν σε συλλήψεις. Επίσης εις γνώσιν των αστυνομικών περιήλθε η έντονη φημολογία ότι διακινούνται ταυτότητες ατόμων του Δροσερού που διαμένουν στο εξωτερικό και ότι αυτές μεταφέρθηκαν μαζικά στην Ξάνθη ώστε να χρησιμοποιηθούν στις εκλογές. Προς το παρόν δεν έχουν ανευρεθεί στοιχεία ούτε έχει γίνει κάποια καταγγελία από δικαστικό αντιπρόσωπο για πλαστοπροσωπία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αντίστοιχες καταγγελίες περί εξαγοράς ψήφων στο Δροσερό και μάλιστα έχουν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…