Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με πολλές απουσίες η Ξάνθη στο Καραϊσκάκη την Κυριακή

Με πολλές απουσίες η Ξάνθη στο Καραϊσκάκη την Κυριακή

0

Εκτίουν όλοι οι τιμωρημένοι για να δώσουν το παρόν στον «τελικό» με Απόλλωνα

Η Ξάνθη μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, που ήταν η συνέχεια σε ένα σερί κακών αποτελεσμάτων στο δεύτερο γύρο, βρίσκεται πλέον μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και τέσσερις από τον υποβιβασμό. Την Κυριακή η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, που λογικά θα είναι δύσκολο να έχει κάποιο βαθμολογικό κέρδος. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στοχεύσει το ματς με τον Απόλλωνα την 29η αγωνιστική ως το ματς που θα δώσει οριστικά τη σωτηρία στην ομάδα χωρίς βέβαια αυτό να είναι δεδομένο. Έτσι λοιπόν κρίνοντας, αποφασίστηκε να εκτίσουν τις τιμωρίες τους έξι παίκτες στο ματς με τον Ολυμπιακό ώστε να είναι όλοι διαθέσιμοι για τον «τελικό» με τον αδιάφορο Απόλλωνα.

Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης, ξεκινώντας την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής (19:00) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής. Ο Μίλαν Ράσταβατς κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που θα απουσιάσει για 4ο διαδοχικό παιχνίδι ολοκληρώνοντας την ποινή του, αλλά και τους Σοφιάν Καντά, Έρικ Γέντρισεκ, Ζεάν Μπαριέντος, Ματίας Κάστρο και Ντίνις Αλμέιδα που συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ντε Λούκας.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής (14/4, 19:00) διατίθενται μέσω ίντερνετ από το πρωί της Τετάρτης (10/4), ενώ από την Πέμπτη θα αρχίσει η διάθεσή τους και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έξω από τη Θύρα 25.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 10 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 150 ευρώ.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Ξάνθη

Στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Κωνσταντόπουλο. Αναλυτικά οι ορισμοί:

Κυριακή 14/4, Ώρα 19:00

-ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Ψάρρης (Ζακύνθου), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

-Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός, Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων), Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Δέτση (Αθηνών), 4ος: Σέζος (Κιλκίς)

-Άρης – Ατρόμητος, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)

-Λαμία – ΑΕΚ, Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Σάββας (Σερρών), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας)

-Λεβαδειακός – Πανιώνιος, Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών).

-Ολυμπιακός – Ξάνθη, Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης), Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

-Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Τάσης (Ηπείρου)

-ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Τζήλος (Λάρισας)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …