Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Έρανος «μαϊμού» ελέω Πάσχα

Έρανος «μαϊμού» ελέω Πάσχα

0
ftoxeia-ilikiomeni

«Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών» με έδρα την Αθήνα πουλάει ημερολόγια μήνα Απρίλιο στην Ξάνθη

 Προσοχή! Κανένας έρανος από το Σύλλογο Πυροσβεστών της Ξάνθης – Δηλώνουν άγνοια

 Περισσεύει το θράσος και η απατεωνιά ιδιαίτερα τις μέρες αυτές που ο κόσμος είναι πιο ευαίσθητος και δείχνει μεγαλύτερη διάθεση να βοηθήσει τον Πλησίον. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται επιτήδειοι …Όπως ο νεαρός που επισκέφτηκε τα γραφεία του «Ε» ντυμένος πυροσβέστης  για να πουλήσει …Ημερολόγια αντί 5 ευρώ για ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Πυροσβεστών (λέει) για να αγοραστεί εξοπλισμός!

Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών με έδρα την Αθήνα πουλάει ημερολόγια μήνα Απρίλιο στην Ξάνθη (Ύποπτο;)

Ο νεαρός μπήκε γελαστός  στα γραφεία του «Ε» και με περισσή ευγένεια ρώτησε αν θα θέλαμε να ενισχύουμε τους Εθελοντές Πυροσβέστες αγοράζοντας αντί 5 ευρώ ένα ημερολόγιο! Το πρώτο που μας κίνησε την υποψία ήταν ότι ο νεαρός πουλούσε ημερολόγια μήνα Απρίλιο και διαφημιστικό υλικό από εταιρείες των Αθηνών. Όταν ρωτήσαμε για ποιον σύλλογο πρόκειται μας είπε για την Πανελλήνια Ένωση που έχει έδρα την Αθήνα και παραρτήματα σ’ όλη την Ελλάδα!  Ο νεαρός επίσης ενώ κρατούσε ένα μπλοκ με αποδείξεις, δεν μπήκε καν στον κόπο να κόψει μία όταν πήρε το 5ευρώ.

Προσοχή! Κανένας έρανος από το Σύλλογο Πυροσβεστών της Ξάνθης – Δηλώνουν άγνοια

Επειδή η όλη στάση του μας φάνηκε ύποπτη απευθυνθήκαμε στην Πυροσβεστική Ξάνθης και στον σύλλογο Πυροσβεστών προκειμένου να πληροφορηθούμε αν είναι σε εξέλιξη κάποιος έρανος και τι αφορά. Ο πρόεδρος κ. Αναστάσιος Κωνσταντινίδης μας διαβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος υποτιθέμενος έρανος δεν  έχει καμιά σχέση με τον Σύλλογο των Πυροσβεστών της Ξάνθης και ότι ο Σύλλογος δεν κάνει κανένα έρανο αυτή τη στιγμή. Μας είπε δε πως όταν κάποιες φορές κάνει είναι για φιλανθρωπικούς σκοπούς κυρίως για συλλογή ειδών ρουχισμού προκειμένου να βοηθάει πυρόπληκτες οικογένειες. Ανέφερε επίσης πως στην Ξάνθη δεν υπάρχει παράρτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστών και πως σ’ αυτήν  είναι εγγεγραμμένο μόνο ένα μέλος από την Ξάνθη. Ο κ. Κωνσταντινίδης επικοινώνησε με αυτό το μέλος και του είπε πως δεν γνωρίζει τίποτε για κανένα έρανο της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστών στην Ξάνθη. Επίσης ο κ. Κωνσταντινίδης πρόσθεσε πως τον εξοπλισμό των πυροσβεστών και των εθελοντών τον παρέχει το Πυροσβεστικό Σώμα και είναι ειδικών προδιαγραφών.

Όλα αυτά τα αναφέρουμε προκειμένου να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό να είναι «ψυλλιασμένο» σχετικά με τους Εράνους των ημερών και ιδιαιτέρως τον Έρανο της πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών που θυμήθηκαν μήνα Απρίλιο να πουλήσουν ημερολόγια!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou
@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…