Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανεβάζει ρυθμούς η Ξάνθη ενόψει της 25ης αγωνιστικής

Ανεβάζει ρυθμούς η Ξάνθη ενόψει της 25ης αγωνιστικής

0

Χωρίς Κάμαρά, Τζουρίτσκοβιτς στη Νέα Σμύρνη

Επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της η Ξάνθη μετά το ρεπό της Δευτέρας, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο εκτός έδρας. Ο τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε τομείς της τακτικής μετά την ανάλυση φάσεων σε βίντεο και τις επισημάνσεις του.

Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κασά Καμαρά και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς για την επόμενη αναμέτρηση, ενώ o Σοφιάν Καντά, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη η τοπική ομάδα ανέβασε τους ρυθμούς της κατά τη διάρκεια της πρωινής της προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και εναλλάξ ακολούθησαν το πρόγραμμα με τις ασκήσεις τακτικής και τις ασκήσεις ταχυδύναμης, με το προπονητικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του σε συγκεκριμένους τομείς, ενόψει του αγώνα της 25ης αγωνιστικής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…