Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Superleague: Σε συνθήκες παγετού θα διεξαχθεί η 22η αγωνιστική

Superleague: Σε συνθήκες παγετού θα διεξαχθεί η 22η αγωνιστική

0

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Πολικές θερμοκρασίες αναμένονται σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο με το κλίμα κακοκαιρίας να «απειλεί» και τα παιχνίδια της Superleague. Με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αλλά και χιονόπτωση ενδέχεται να διεξαχθούν ορισμένα από τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής. Η πρόβλεψη του καιρού για το Σαββατοκύριακο που έρχεται κάνει λόγο για συνθήκες παγετού και μένει να φανεί αν θα επηρεαστεί και η έκβαση κάποιων αγώνων της Superleague.  Το παιχνίδι Ξάνθης-Λεβαδειακού θα ανοίξει την αυλαία το Σάββατο (16:00), όπου σύμφωνα με την πρόβλεψη του Meteo, η θερμοκρασία θα είναι στους -3 βαθμούς, ενώ θα υπάρχει και χιονόπτωση και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να διεξαχθεί.

Για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος η πρόβλεψη κάνει λόγο για θερμοκρασίες από 3 ως -1 βαθμούς και χιονόνερο ή και χιονόπτωση. Δύο ώρες αργότερα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (23/2, 19:30), όπου προβλέπεται θερμοκρασία στους 0 βαθμούς και χιονόπτωση στο ΟΑΚΑ.

Παρόμοιο όμως είναι το σκηνικό και την Κυριακή. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός όπου η θερμοκρασία εκτιμάται στους 3 βαθμούς, ενώ γίνεται αναφορά και για χιονόνερο.  Υπό του μηδενός η θερμοκρασία στο Λαμία-Λάρισα (-2 β.), αλλά και χιονόπτωση σύμφωνα με τη μετεωρολογική πρόβλεψη, στους 2 βαθμούς και με συννεφιά το clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.  Καλύτερα τα πράγματα στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας (25/2), όπου για το Ολυμπιακός-ΟΦΗ η θερμοκρασία εκτιμάται στους 4-5 βαθμούς, αλλά και βροχόπτωση, ενώ στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα στους 4 βαθμούς με αραιή συννεφιά.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο 23/2

-16.00 ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), 4ος:  Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

-17.15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας), Βοηθοί:  Ευθυμιάδης (Πιερίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

-19.30 ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς), Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κυριακή 24/2

-15.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βασιλόπουλος (Εβρου), 4ος:  Κολυτάς (Λασιθίου)

-19.00 ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ. Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος:  Σωτηριάδης (Λασιθίου)

-19.30 ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ, Διαιτητής: Χάνσεν (Νορβηγία), Βοηθοί: Κνούτσεν, Γιένσεν (Νορβηγία), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

 Δευτέρα 25/2

-17.15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ, Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος:  Μαλούτας (Ημαθίας)

-19.30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…