Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ’ Εθνική: Απορρίφθηκε η ένσταση της Ασπίδας Ξάνθης

Γ’ Εθνική: Απορρίφθηκε η ένσταση της Ασπίδας Ξάνθης

0

 Δεν αλλάζει η βαθμολογία

Με 3-0 η Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την απόφαση να απορρίψει την ένσταση της Ασπίδας κάνοντας δεκτή την θέση της ομάδας του Κεραυνού μέσω του Νομικού εκπροσώπου της, Λάκη Σημαιοφορίδη, απορρίπτοντας παράλληλα το πάτημα της ξανθιώτικης ομάδας για συμμετοχή του Βασίλη Λαζαρίδη σε τρεις ομάδες.

Η ομάδα της Πέρνης πάτησε στο κομμάτι του ΚΑΠ που αναφέρεται πως ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τρεις μεταγραφές, θέτοντας αυτό στην Επιτροπή, το γεγονός δηλαδή πως ο ξανθιώτης χαφ έχει κάνει δύο μεταγραφές (απο Άβατο σε Ορφέα, και από Ορφέα σε Πέρνη). Κάτι που έκανε δεκτό η Επιτροπή και έτσι παραμένει ως έχει η βαθμολογία.

Η υπόθεση πάντως δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ καθώς η ομάδα της Ξάνθης θα ακολουθήσει το δρόμο έφεσης κατά της απόφασης της Π.Ε.

Μένει λοιπόν να δούμε από την στιγμή που θα γίνει έφεση από την πλευράς της ξανθιώτικης ομάδας να γίνουν οι διαδικασίες που πρέπει και ακολούθως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να εξετάσει εκ νέου την θέση της Ασπίδας και να παρθεί οριστική απόφαση για το ζήτημα. Απο την άλλη φυσικά στην ομάδα της Πέρνης νιώθουν δικαιωμένοι, και ακόμη πιο ανακουφισμένος ο ξανθιώτης χαφ που πλέον μπορεί εκ νέου να αγωνιστεί με την φανέλα του Κεραυνού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ποδηλατοβόλτα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020

Το  φετινό θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (ΕΕΚ) είναι «Πράσινη μετακίνηση χωρ…