Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Γκαρμπούνης στους 31 της ΔΗΜΑΡ που αποχωρούν από το ΚΙΝΑΛ

Ο Γκαρμπούνης στους 31 της ΔΗΜΑΡ που αποχωρούν από το ΚΙΝΑΛ

0

Κοινή επιστολή αποχώρησης από τα κεντρικά όργανα, τους τομείς και τα ψηφοδέλτια

Στον Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΚΙΝΑΛ με κοινή τους επιστολή 31 στελέχη της ΔΗΜΑΡ δηλώνουν την αποχώρηση τους από τις θέσεις ευθύνης που είχαν αναλάβει στα κεντρικά όργανα και ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις βουλευτικές εκλογές. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Χρήστος Γκαρμπούνης Χρήστος που ήταν εκλεγμένος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ) του ΚΙΝΑΛ.

Η  μη συμμετοχή στο ΚΙΝΑΛ θεωρείται για τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ αυτονόητη μετά την απόφαση της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, να θέσει ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ εκτός ΚΙΝΑΛ.

Επισημαίνεται ότι, μεταξύ άλλων, αποχωρούν 20 στελέχη της ΔΗΜΑΡ (συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου του κόμματος) από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, τρία στελέχη από την Εκτελεστική Γραμματεία, 19 στελέχη από τις Γραμματείες των Τομέων Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ εκ των οποίων δύο τομεάρχες πολιτικής του ΚΙΝΑΛ (Δικαιοσύνης και Πολιτισμού) και δύο αναπληρωτές τομεάρχες (Άμυνας και Κοινωνικής Ασφάλισης).

Εν τω μεταξύ, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, όπου και είναι δεδομένο ότι θα αναφερθεί στις αποχωρήσεις και τη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ για να αποφύγει και άλλες διαρροές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…