Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βασιλόπιτα με ζεστασιά και ευχές αγάπης στο Γηροκομείο Ξάνθης

Βασιλόπιτα με ζεστασιά και ευχές αγάπης στο Γηροκομείο Ξάνθης

0

Ευεργέτης της χρονιάς αναδείχθηκε ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης «η Αγάπη». Στο λιμενικό σώμα έπεσε το φλουρί

Την Αη-Βασιλιάτικη πίτα της, έκοψε η οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος», την 1η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι, ανήμερα της γιορτής του Ιδρύματος.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο βουλευτής   Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κολλάρος, ο Πρόεδρος του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών Ν. Ξάνθης κ. Γιάννης Σπυριδόπουλος, η εθελόντρια της χρονιάς κ.Φωτούλα Θεοδωρίδου καθώς και οι συγγενείς των παππούδων και φίλοι του Γηροκομείου.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακήρυξε ΕΥΕΡΓΕΤΗ του Ιδρύματος, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν .Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ».

Την πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου «Τιμητική διάκριση » σε ειδικό κάδρο, και μία εικόνα, παρέδωσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης στον Ταμία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών  κ. Βέργο Χαλβατζή. Το κάδρο, με το λογότυπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών « Η ΑΓΑΠΗ» τοποθέτησε στον τοίχο των ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ του Ιδρύματος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος κ. Σταμάτης Σταματιάδης.

Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος, έπεσε  στο Λιμενικό Σώμα,  το οποίο είναι εδώ και χρόνια συμπαραστάτης του Ιδρύματος.

Έκπληξη της ημέρας, αποτέλεσε η δωρεά της εικόνας του «Αγίου Βασιλείου του Μέγα » από την οικογένεια Βασιλείου και Φωτεινής Τζούκα λόγω της ονομαστικής εορτής του Ιδρύματος . Η εικόνα αγιογραφήθηκε από τα χέρια της εγγονής τους, εικαστικού και διοικητικού υπαλλήλου του γηροκομείου «Μέγας Βασίλειος» κ. Φιφής Χατζηστόϊκου.

«Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του γηροκομείου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή μας και εύχονται σε όλο τον κόσμο: Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος 2019», σημείωσαν στις ευχές τους οι άνθρωποι του γηροκομείου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ξάνθη «βασιλεύει» η ανοχή και η ατιμωρησία στην κακοποίηση ζώων

Καταγγέλλει η πρόεδρος του συλλόγου «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» Λ. Τραχανέλη –  Τζεμπρα…