Αρχική Χωρίς κατηγορία Το «Βοήθεια στο Σπίτι» περνάει στις οργανικές μονάδες του δήμου

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» περνάει στις οργανικές μονάδες του δήμου

0

Αποφασίζεται στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2019 την Τρίτη το απόγευμα

Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών συστήνει στο δήμο Ξάνθης η Ε.Γ. Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ζητώντας την παραχώρηση χώρου από το δήμο

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης με δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ανάμεσα στα σημαντικότερα είναι η ένταξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στις οργανικές θέσεις του δήμου καθώς και η δημιουργία Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών συστήνει στο δήμο Ξάνθης η Ε.Γ. Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, για την οποία ο δήμος Ξάνθης καλείται να παραχωρήσει χώρο για δύο θέσεις εργασίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

1ο ΘΕΜΑ : Χορήγηση έγκρισης εισόδου – εξόδου για αντιπροσωπευτικό όχημα «Φορτηγό ρυμουλκό με ρυμουλκούμενο» στην εγκατάσταση κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο 2ο χλμ της δημοτικής οδού Ξάνθης- Καβάλας.

2ο ΘΕΜΑ :«Μερική τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Ξάνθης σύμφωνα με το άρθρο 91 του Ν.4583/18 (ΦΕΚ.Α’ /212/2018) Ένταξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οργανικές μονάδες των Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και στελέχωση αυτών με μόνιμο προσωπικό»

3ο ΘΕΜΑ :«Εξέταση αιτήματος της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού χρέους, για την παραχώρηση χώρου, ο οποίος να διαθέτει δύο θέσεις εργασίας από το Δήμο Ξάνθης, για τη δημιουργία Γραφείου Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών στο Δήμο Ξάνθης»

4ο ΘΕΜΑ :Λήψη απόφασης σχετικά με την  κατανομή της  πίστωσης λειτουργικών δαπανών Δ΄ δόσης 2018, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

5ο ΘΕΜΑ :Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής εκποίησης – μίσθωσης ακινήτων Δήμου Ξάνθης

6ο ΘΕΜΑ :Έγκριση της τροποποίησης της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού  (escrow account) με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 δήμους (θύλακες υψηλής ανεργίας) συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων – Β’ φάση»

7ο ΘΕΜΑ : 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019

8ο ΘΕΜΑ :Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση τριμελούς γνωμοδοτικής επιτροπής για τον προσδιορισμό της εν ζωής αξίας ζώων

9ο ΘΕΜΑ :Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης Δημάρχου Ξάνθης

10ο ΘΕΜΑ :Λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό Εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής για τη σύσταση Επιτροπής για την Διοικητική Παραλαβή για χρήση του έργου «Αλλαγή κουφωμάτων στο συγκρότημα του 2ου – 3ου Γυμνασίου Ξάνθης»

11ο ΘΕΜΑ : Έγκριση της παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών

12ο ΘΕΜΑ :Οικονομική ενίσχυση συλλόγων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σύγχυση από το νομοσχέδιο «λάστιχο» στην εκτός σχεδίου δόμηση

Νέα δεδομένα από τις αλλεπάλληλες αποφάσεις του ΣτΕ στο νόμο που τέθηκε σε διαβούλευση – Δ…