Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Superleague: Στις 30-31 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική

Superleague: Στις 30-31 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική

0

Ομόφωνη η απόφαση στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Με έκτακτο Δ.Σ. που διενεργήθηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, η Σούπερ Λίγκα αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών του πρωταθλήματος με βάση την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ στο οποίο προσέφυγε ο Ολυμπιακός και κατάφερε να ανατρέψει την απόφαση που με πλειοψηφία 13-3 είχε πάρει ο συνεταιρισμός, βάσει της οποίας το πρωτάθλημα θα συνεχιζόταν από τη 15η αγωνιστική.

Πλέον, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η 15η αγωνιστική, που αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών για την επίθεση που δέχθηκε ο Αθ. Τζήλος, θα γίνει την Τετάρτη 30/1 και την Πέμπτη 31/1. Αυτές τις ημερομηνίες φέρονται να επιθυμούσαν η ΝΟVA και η ΕΡΤ που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων του πρωταθλήματος.

Επομένως, το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας και του Κυπέλλου μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου διαμορφώνεται ως εξής:

12-14/1: 16η αγωνιστική,

19-21/1: 17η αγωνιστική,

22-24/1: αγώνες των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (2η αγωνιστική),

26-28/1: 18η αγωνιστική,

30-31/1: 15η αγωνιστική (εξ αναβολής)

και 2-4/2: 19η αγωνιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ με την παρουσία αντιπροσωπείας διαιτητών κατά την οποία ελήφθησαν αποφάσεις για την προστασία τους και ακούστηκαν διάφορες απόψεις. Επίσης, συζητήθηκε εκ νέου το θέμα της μείωσης των χρημάτων που δίνουν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. Ήδη, ο συνεταιρισμός έχει ζητήσει από την ομοσπονδία να καταργηθεί το παράβολο των 300 ευρώ για την έγκριση και επικύρωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών με τις ΠΑΕ, να μειωθούν τα παράβολα που καταβάλλονται από τις ΠΑΕ, όταν αυτές προσφεύγουν στα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ και να καταργηθεί το ποσοστό που καταβάλλεται από τις ΠΑΕ στην ΕΠΟ στις περιπτώσεις που γίνονται δεκτές οι προσφυγές των ποδοσφαιριστών από την ΕΕΟΔ.

Μετά το τέλος του Δ.Σ., η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή διεξαχθεί την Τετάρτη και Πέμπτη 30 και 31 Ιανουαρίου 2019, το αναλυτικό πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί άμεσα. Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η 21η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα αφιερωθεί στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τις ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ και ΛΑΜΨΗ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …