Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με εορταστικό γεύμα συστήθηκε στα ΜΜΕ της Ξάνθης ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Με εορταστικό γεύμα συστήθηκε στα ΜΜΕ της Ξάνθης ο Χριστόδουλος Τοψίδης

0

Παρουσίαση 55 υποψήφιων συμβούλων της «Περιφερειακής Σύνθεσης» την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου σε εκδήλωση στην Καβάλα

Παρόντες οι φίλοι και εκλογικοί συνοδοιπόροι (;) Μωραΐτης, Αμοιρίδης, Βουρβουκέλης και Κάλφας

Χαλαρός, ορεξάτος και ευδιάθετος ήταν στο γεύμα που οργάνωσε για να συστηθεί στα τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση» ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. Το γεύμα είχε ατμόσφαιρα εορταστική, όχι μόνο γιατί πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, δύο μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, αλλά και για το λόγο ότι ο κ. Τοψίδης θέλησε η συζήτηση να μην είναι αμιγώς προεκλογική. Ενημέρωσε πάντως, ότι 55 από τους 67 (αν δεν αλλάξει το ποσοστό υποψηφίων) υποψήφιους συμβούλους της παράταξης θα παρουσιάσει σε εκδήλωση στην Καβάλα, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, τονίζοντας παράλληλα ότι ο συνδυασμός έχει «κλείσει» κατά 80%, με… έντονο άρωμα γυναίκας, όπως σχολίασε ο ίδιος χαρακτηριστικά. Αντίστοιχες εκδηλώσεις γνωριμίας πραγματοποιήθηκαν σε Καβάλα και Δράμα.

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη συνόδευσε στο γεύμα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης θεσμικά, αλλά όχι μόνο καθώς ακόμη συζητείται η υποψηφιότητά του για το ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Σύνθεσης». Ο τελευταίος μάλιστα χαρακτήρισε τον υποψήφιο περιφερειάρχη άνθρωπο χαρισματικό και δήλωσε βέβαιος για το θετικό αποτέλεσμα που θα έχει η εκλογική μάχη για τον ίδιο. Παρών ήταν και ο Μιχάλης Αμοιρίδης, που ήδη συμφώνησε να συστρατευτεί με το Χριστόδουλο Τοψίδη, και για τον οποίο μάλιστα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια, υπογραμμίζοντας ότι τον «κέρδισε» η ικανότητα και η αποτελεσματικότητά του, την οποία μάλιστα, αρχικά είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει μέσα από θεσμική διαφωνία μαζί του όταν ο Μ. Αμοιρίδης ήταν αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, ενώ μετέφερε και τα κολακευτικά σχόλια της προέδρου του ΕΟΤ Αγγελικής Χονδροματίδου για τον ίδιο, με την οποία είχε συναντηθεί νωρίτερα την ίδια μέρα στην Αλεξανδρούπολη. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Αμοιρίδης ανέδειξε την ικανότητα του Χριστόδουλου Τοψίδη να συνθέτει πρόσωπα, πολιτικές και ιδέες. Στο γεύμα παρακάθισε ακόμη ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης του οινοποιείου «Κτήμα Βουρβουκέλη», του οποίου επίσης η υποψηφιότητα φαίνεται ότι έχει κλείσει, αν και ο ίδιος θα επιλέξει το χρόνο που θα την επισημοποιήσει. Τέλος ως καλός φίλος στην επιμελητηριακή διαδρομή παραβρέθηκε και ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Σπύρος Κάλφας, που μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον επικεφαλής.

Από τη δεύτερη μέρα του χρόνου δήλωσε ότι ξεκινά δυναμικά την προεκλογική εκστρατεία ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Ο ίδιος ο Χριστόδουλος Τοψίδης στις δηλώσεις του απηύθυνε τις ευχές του για το νέο έτος, σημειώνοντας ότι ο προεκλογικός αγώνας ξεκινά από τις 2 Ιανουαρίου. Για τους δε παριστάμενους πλην των δημοσιογράφων, σημείωσε: «Σήμερα την Περιφερειακή Σύνθεση πλαισίωσαν αγαπητοί φίλοι, θεσμικοί. Άνθρωποι με τους οποίους έχω συμπορευθεί επτά χρόνια από την θεσμική μου ιδιότητα ως πρόεδρος του επιμελητηρίου, ως πρόεδρος του περιφερειακού επιμελητηρίου, στον ΔΕΣΜΟ κλπ. Κάλεσα και αυτούς τους ανθρώπους αφού είναι ημέρες γιορτινές, για να αναπτύξουμε  τις ανθρώπινες σχέσεις μας», σχολιάζοντας: «σήμερα το τραπέζι είχε κατά 90% ανθρώπινο στοιχείο, ανθρώπινες επαφές και λίγο… πολιτικό διάλογο με τους αγαπητούς δημοσιογράφους».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Σε καθαρά θεσμικό πλαίσιο και σε μάλλον χαμηλούς τόνους κυμάνθηκε η ομιλία του Νίκου Δένδι…