Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ευεργέτης του Γηροκομείου θα ανακηρυχθεί ο Γ. Βαλτινός

Ευεργέτης του Γηροκομείου θα ανακηρυχθεί ο Γ. Βαλτινός

0

Για τη συνεισφορά του στο Ίδρυμα. Την πρόταση του απηύθυνε ο πρόεδρος Ι. Παπαχρόνης στη μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση του Γηροκομείου

Το απόγευμα της  Τρίτης  22 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  η Μουσική βραδιά  «Ότι αγαπώ θα ζει για πάντα» με τον έξοχο Γρηγόρη Βαλτινό στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης. Ο Γρηγόρης Βαλτινός σε συνεργασία με τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης και του εξαίρετους Ξανθιώτες μουσικούς Στέλιο Κολοβό, Νίκο Νικολαΐδη και Δημήτρη Δημητρίου χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στο Ξανθιώτικο κοινό.

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα και την ανάγνωση του βιογραφικού του μεγάλου καλλιτέχνη, ο Γρηγόρης Βαλτινός ξεκίνησε να ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη συνέχισε με Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα και έκλεισε το πρόγραμμα του με το τραγούδι του  Μίκη «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ» όπου και το κοινό όρθιο τραγούδησε μαζί του ξεσπώντας σε επευφημίες και ατέλειωτο χειροκρότημα. Από τη σκηνή παρήλασαν ο Γκάτσος, ο Ελύτης μέσα από τους στίχους τους που μελοποιήθηκαν. Ο καλλιτέχνης συγκίνησε το ακροατήριο συνδέοντας τα τραγούδια μεταξύ τους με αφηγήσεις από την ζωή του κατά την παιδική του ηλικία στην Ξάνθη.

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ιωάννης Παπαχρόνης  ανακοίνωσε την ανακήρυξη  του Γρηγόρη Βαλτινού σε «ΕΥΕΡΓΕΤΗ» του Ιδρύματος  για την χρόνια προσφορά του στην δημιουργία των σποτ των Ραδιομαραθωνίων του γηροκομείου καθώς και για την επιθυμία του να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για το Ίδρυμα και του απέδωσε την ευεργετήριο επιστολή και την εικόνα του Μεγάλου Βασιλείου. Ο καλλιτέχνης με μεγάλη συγκίνηση αποδέχθηκε την τιμή αυτή λέγοντας πως είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να πράξει για την πόλη του και το γηροκομείο της καρδιάς του.

«Το Γηροκομείο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά  τη Φιλανθρωπική επιτροπή «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»  για την διοργάνωση της υπέροχης βραδιάς, τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου  Ξάνθης, την υπεύθυνη της χορωδίας Ευαγγελία Γκουγκούλη και τον Διευθυντή Αναστάσιο Ρούμογλου, το μουσικό συγκρότημα «Ναδίρ»  για την άνευ αμοιβής συμμετοχή τους,  τον Δήμο Ξάνθης για τη δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, το Συνεταιρισμό Ταξί Ξάνθης ¨ΕYROTAXI” για την μεταφορά των γερόντων του ιδρύματος στη συναυλία, το Φωτογραφείο «ΦΩΤΟ ΙΡΙΣ» του Μιχάλη Τσελεκίδη για την δωρεάν  κάλυψη της συναυλίας. Ευχαριστούμε επίσης την εταιρία ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ. και  το  Ξενοδοχείο  «Ελισσώ» για την στήριξή τους», ανέφεραν οι διοργανωτές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…