Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σε ετοιμότητα για χιόνια και παγετό ο δήμος Μύκης

Σε ετοιμότητα για χιόνια και παγετό ο δήμος Μύκης

0

Συνεδρίαση πολιτικής προστασίας στο δήμο με τους εμπλεκόμενους φορείς και τις υπηρεσίες

Καθ’ όσο η θερμοκρασία βρίσκεται σε κάθοδο και ήδη έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην ορεινή περιοχή, συνεδρίασε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11 πμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης υπό την προεδρία του Δημάρχου Μύκης κ. Τζεμήλ Καπζά το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυκης, με σκοπό τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου με τις αρμόδιες Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Νόμου Ξάνθης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για την καλύτερη συνεργασία στην αντιμετώπιση του παγετού των χιονοπτώσεων και των βροχοπτώσεων κατά την χειμερινή περίοδο 2018 – 2019.

Στην συνεδρίαση που είχε πλήρη απαρτία παρέστησαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Δασαρχείου, του Δ´ Σώματος Στρατού, του ΔΕΔΔΗΕ, του Κέντρου Υγείας Εχίνου, του ΚΤΕΛ Ξάνθης, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από την πλευρά του Δήμου Μύκης παρευρέθησαν οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι , οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.

Κατά την συνεδρίαση οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών του Νομού Ξάνθης διαπίστωσαν την ετοιμότητα που διαθέτει ο Δήμος Μύκης σε μηχανήματα, προσωπικό και υλικά ύστερα από την αναλυτική έκθεση που παρουσίασε ο κ. Καπζά.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της κάθε υπηρεσίας παρουσίασε αναλυτικά το επιχειρησιακό σχέδιο που διαθέτει για τον Δήμο Μύκης αναφορικά με την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών κατά την χειμερινή περίοδο 2018 – 2019.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…