Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κρύο στο Ιατρείο του Ερασμίου

Κρύο στο Ιατρείο του Ερασμίου

0

 

Χάλασε το κλιματιστικό – Μια βδομάδα παγώνουν γιατρός και ασθενείς – Ενημερώθηκε η δημοτική αρχή αλλά …

 

 

Ανταποκρίνονται αφού προηγηθούν καταγγελίες, αναφέρει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερασμίου, Α. Τερζής

Ο αντιδήμαρχος Θ. Τζελεπάκης διαβεβαιώνει ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σήμερα

 

 

Αργά αντανακλαστικά σε ζητήματα διαχείρισης της καθημερινότητας επιδεικνύει η δημοτική αρχή του δήμου Τοπείρου. Και η υγεία είναι ένας νευραλγικός τομέας που κρίνεται  σε επίπεδο αντανακλαστικών και ευαισθησίας η διοικητική ικανότητα της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Ανταποκρίνονται αφού προηγηθούν καταγγελίες

Νέα καταγγελία στο «Ε» από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ερασμίου κ. Αθανάσιο Τερζή που αφορά το πρόβλημα που προέκυψε με την θέρμανση το Αγροτικό Ιατρείο που Ερασμίου.

 

Χάλασε το κλιματιστικό στο Ιατρείο – Μια βδομάδα παγώνουν γιατρός και ασθενείς

Άλλη μια ένδειξη …αργών αντανακλαστικών είναι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε κλιματιστικό στο Ιατρείο του Ερασμίου. Όπως μας αναφέρει ο κ. Τερζής, πριν από 1,5 μήνα τοποθετήθηκαν από τον δήμο 3 καινούργια κλιματιστικά για την θέρμανση του Ιατρείου ωστόσο πάνω στον μήνα χάλασε αυτό που βρίσκεται στην αίθουσα του εξεταστηρίου: « Είναι βέβαια πολύ περίεργο πως χάλασε ένα καινούργιο κλιματιστικό . Παρότι ενημερώσαμε για την βλάβη όπως και η υπεύθυνη γιατρός κανένας από το δήμο δεν μερίμνησε να αποκατασταθεί από τον υπεύθυνο που τα τοποθέτησε. Έχει τόσο καιρό που το εξεταστήριο δεν έχει θέρμανση και γιατρός και ασθενείς κυρίως ηλικιωμένοι παγώνουν. Μόνο ο προθάλαμος θερμαίνεται. Δεν είναι κατάσταση αυτή . Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Τζελεπάκης και ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματά μας. Παρά τις επίμονες οχλήσεις μας δεν έχουν μπει στη διαδικασία επίσης να καθαρίσουν τα αποστραγγιστικά κανάλια ούτε τα φρεάτια. Δε κάνουν απολύτως τίποτε…», τονίζει ο κ. Τερζής.

Πρόσθεσε δε πως πέρα από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας συνυπάρχει με την ανικανότητά της να παραγάγει έργο κι αυτός είναι ο λόγος που άτομα που στήριξαν τον Θωμά Μίχογλου και εκλέχθηκαν με την παράταξή του όπως ο ίδιος ή ο Νίκος Κιατίπης, αποχώρησαν.

 

Ο αντιδήμαρχος Θ. Τζελεπάκης διαβεβαιώνει ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σήμερα

Και μπορεί μεν με βάση αυτό το νέο δεδομένο πίσω από τις καταγγελίες του κ. Τερζή να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας ωστόσο το ζήτημα αφορά κατά κύριο λόγο τους δημότες Τοπείρου και μόνο γι αυτό το λόγο το αναδεικνύουμε. Η δημοτική αρχή είχε χρέος να μεριμνήσει να αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη του κλιματιστικού από την στιγμή που ενημερώθηκε.  Το «Ε» απευθύνθηκε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Τζελεπάκη ο ποίος και διαβεβαίωσε ότι αύριο (σήμερα) θα επιδιορθωθεί. Σημείωσε δε πως δεν δημιουργήθηκε ιδιαίτερο πρόβλημα στην γιατρό και στους ασθενείς αλλά σε κάθε περίπτωση το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…