Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κάνει πίσω ο Ζαγναφέρης

Κάνει πίσω ο Ζαγναφέρης

0

Για χάριν της ενότητας – Δήλωσε ότι θα στηρίξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο

 

Συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων αντιπεριφερειαρχών την Τρίτη στην Ξάνθη – Συμμετείχε και ο Χ. Τοψίδης – Συνάντηση Αμοιρίδη – Τοψίδη την Τετάρτη

 

Μπορεί ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης να ήταν ο πρώτος από τους αντιπεριφερειάρχες που βγήκε μπροστά και απέναντι από την υποψηφιότητα Μέτιου, εκφράζοντας την πρόθεση του από πολύ νωρίς να είναι επικεφαλής συνδυασμού ωστόσο η συνάντηση της Τρίτης ήταν καθοριστική στο να αλλάξει γνώμη! Ειδικότερα για χάριν της ενότητας αλλά και της προσπάθειας να συγκληθεί ένας ενιαίος συνδυασμός που θα συνενώσει όλο το δυναμικό της «Περιφερειακής Αναγέννησης» απέναντι στην παράταξη Μέτιου που ως γνωστόν έχει και το χρίσμα την ΝΔ, έκανε πίσω… από την αρχική του πρόθεση να είναι επικεφαλής.

Φωτογραφία από παλαιότερη συνάντηση των αντιπεριφερειαρχών

Έκανε πίσω ο Ζαγναφέρης αλλά θα στηρίξει την προσπάθεια

Να σημειώσουμε ότι στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Ελισσώ» παρόντες ήταν οι: Ζαγναφέρης, Αμοιρίδης, Μαρκόπουλος, Πατακάκης, Πέτροβιτς και Τοψίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες απ’ όλους τονίστηκε η αναγκαιότητα για ενιαίο συνδυασμό ωστόσο υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο ποιος θα ηγηθεί. Ο Δημήτρης Πέτροβιτς τους ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι προχωράει πολύ καλά και ότι λαμβάνει πολύ θετικά μηνύματα. Το ίδιο τους είπε και ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Και οι δυο τους βέβαια έχουν έρεισμα στον Έβρο και εκ τούτου δεν έχουν την ίδια αναγνωρισιμότητα στις άλλες περιφερειακές ενότητες. Και οι δυο τους έδειξαν ανυποχώρητοι στις αποφάσεις τους. Όχι όμως και ο Κώστας Ζαγναφέρης που τους ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα κάνει πίσω και θα στηρίξει μια κοινή προσπάθεια. Δεν διευκρίνισε όμως αν θα είναι υποψήφιος. Υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Ε» τον Ιούλιο είχε δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος για αντιπεριφερειάρχης. Να σημειώσουμε επίσης ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενδιαφέρον και για τον δήμο Ξάνθης και amoiridis mixalis3sεξετάζει την περίπτωση να είναι υποψήφιος.

Σ’ ότι αφορά τον Μιχάλη Αμοιρίδη ο οποίος επίσης ήταν ο πρώτος που διαφοροποιήθηκε από τον Χ. Μέτιο υπερθεμάτισε για την αναγκαιότητα ενός ενιαίου συνδυασμού και την δυναμική αλλά και την προοπτική νίκης που θα αποκτήσει.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο κ. Αμοιρίδης συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον κ. Τοψίδη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…