Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Βάζει πλώρη για τον δήμο Τοπείρου ο Ν. Κιατίπης

Βάζει πλώρη για τον δήμο Τοπείρου ο Ν. Κιατίπης

0

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης

 

Ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Τοπείρου

 

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης υπέβαλλε χθες,  ο Νίκος Κιατίπης, ανακοινώνοντας επίσημα  την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Τοπείρου.

 

Δήλωση παραίτησης από την ΝΟΔΕ  και πρόθεση υποψηφιότητας στον Δήμο Τοπείρου από τον Ν. Κιατίπη

Ο κ. Κιατίπης αναφέρει: «Σε μια εποχή που ο Δήμος Τοπείρου, αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις λόγω των αυξημένων δυνατοτήτων του, όλοι μας οφείλουμε να δηλώσουμε παρόντες με σκοπό μια πραγματική αλλαγή, έναν Νέο Τόπειρο. Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, ανακοινώνω την πρόθεση μου, να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, με σκοπό της ανάληψη της ηγεσίας του Δήμου Τοπείρου.

Έτσι, προ ημερών λειτουργώντας καταστατικά και σεβόμενος τον Κανονισμό της Οργάνωσης, υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ν. Ξάνθης. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ψήφος των μελών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω για το μέλλον της παράταξης και του τόπου και οφείλω να τους ευχαριστήσω θερμά.

Για μια πραγματική αλλαγή στον Τόπειρο σκοπός μου είναι να εργασθώ σκληρά, ώστε μέσα από ευρείες συναινέσεις και συνδυάζοντας την πείρα των παλαιοτέρων και τον δυναμισμό των νέων, όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για την υλοποίηση του οράματος μας, για έναν Νέο Τόπειρο.

Ξάνθη, 10-10-2018

Κιατίπης Νίκος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παραιτήθηκε από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου ο Χρήστος Τρέλλης

Νέος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΜΘ ο Σιδέρης Μιχαηλίδης   Με επιστολή του στο…