Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Στην πυρά μονοκατοικία στο Σέλερο

Στην πυρά μονοκατοικία στο Σέλερο

0

Καταστράφηκε ολοσχερώς παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Ξάνθης

Δεν επεκτάθηκε η φωτιά ούτε κινδύνεψε κανείς – Διερευνώνται τα αίτια

 

Στο «κόκκινο» χθες ο δείκτης επικινδυνότητας στην Ξάνθη – Επί ποδός η Πυροσβεστική με περιπολίες στις «επικίνδυνες» περιοχές

 

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μονοκατοικία στο Σέλερο του δήμου Αβδήρων. Παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ξάνθης η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς την κατοικία 60 τ.μ. στην οποία διέμενε ένας ιδιοκτήτης.

Δεν επεκτάθηκε η φωτιά ούτε κινδύνεψε κανείς – Διερευνώνται τα αίτια

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης 22 Αυγούστου. Σύμφωνα με ενημέρωσή μας, η Πυροσβεστική Ξάνθης ενημερώθηκε στις 9. 45 και άμεσα μετέβη στο Σέλερο με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 5 πυροσβέστες. Οι πυροσβέστες εμπόδισαν την επέκτασή της σε γειτονικές κατοικίες αλλά το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς. Να σημειώσουμε ότι δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από τα ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας.

Στο «κόκκινο» χθες ο δείκτης επικινδυνότητας στην Ξάνθη – Επί ποδός η Πυροσβεστική με περιπολίες στις «επικίνδυνες» περιοχές

Στον δείκτη επικινδυνότητα 3 ήταν χθες η Ξάνθη λόγω των ανέμων και της υψηλής θερμοκρασίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι η Πυροσβεστική ολημερίς και οληνυχτίς στο πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας 3 οχήματα με άνδρες περιπολούσαν στα «επικίνδυνα» σημεία όπως το περιαστικό άλσος μέχρι και την ορεινή περιοχή Ξάνθης και δήμου Μύκης καθώς επίσης και στην περιοχή του Νέστου.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…