Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση Ζαγναφέρη με τον βούλγαρο ομόλογό του στο Δημάριο

Συνάντηση Ζαγναφέρη με τον βούλγαρο ομόλογό του στο Δημάριο

0

Ενημερώθηκαν από στελέχη της εταιρεία ΑΚΤΩΡ για την πρόοδο του έργου του κάθετου άξονα Ξάνθης

Συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Νίκος Ευφραιμίδης

 

 

Συνάντηση εργασίας είχαν την Πέμπτη 26 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Νικόλαος Ευφραιμίδης με το Νομάρχη του Σμόλυαν Νεντιάλκο Σλαβώφ και στελέχη της εταιρείας Άκτωρ.

Επιθεώρησαν το έργο του κάθετου άξονα

Το θέμα που συζητήθηκε αφορούσε την πρόοδο της κατασκευής του κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Ξάνθη – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα που έχει αναλάβει η παραπάνω εταιρεία. Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Βούλγαρο ομόλογό του για τον σχεδιασμό και τα επόμενα βήματα που θα γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί ο κάθετος Άξονας. Από την πλευρά τους οι Βούλγαροι αξιωματούχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη των έργων για την οδική σύνδεση των δύο γειτονικών Νομών και τις προϋποθέσεις ανάπτυξης που δημιουργούνται για τους δύο λαούς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και ο Νομάρχης Σμόλυαν ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο μήνα όπου θα συζητηθούν λεπτομέρειες για τα κατασκευαστικά έργα.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έρχεται έξυπνο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης

Βγαίνει ο διαγωνισμός και αναμένεται να εγκατασταθεί μέσα στο καλοκαίρι – Σε εφαρμογ…