Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη νίκησε με 3-2 την Altyn Asyr

Η Ξάνθη νίκησε με 3-2 την Altyn Asyr

0

Στο πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας

Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ για την Ξάνθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας καθώς οι Ακρίτες κέρδισαν με 3-2 της Altyn Asyr σε ένα φιλικό όπου ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκε στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας η ξανθιώτικη ομάδα, λόγω των τραγικών γεγονότων που ζει η χώρα μας αυτές τις ημέρες ενώ Xanthi FC και Altyn Asyr, πριν ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από την φωτιά.

Την ευκαιρία να δώσει αγωνιστικό χρόνο στους ποδοσφαιριστές του είχε ο Μίλαν Ράσταβατς το απόγευμα της Τετάρτης, στη Σόφια. Στο γήπεδο German, η ξανθιώτικη ομάδα αντιμετώπισε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας την ομάδα Αλτίν Ασίρ που αγωνίζεται στην Α! Κατηγορία του Τουρκμενιστάν με το τελικό αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο 3-2 για την Xanthi FC να κάνει στο 15′ το 1-0 με τον Σουλεϊμάν Οκάν, ενώ στο 40′ ισοφάρισε η αντίπαλη ομάδα με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες στο α’ μέρος. Στην επανάληψη ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας χρησιμοποίησε τους άλλους 11 ποδοσφαιριστές θέλοντας να δώσει σε όλους αγωνιστικό χρόνο. Ο Κασάδο σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1 μετά από κόρνερ του Ορφανίδη, ενώ ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 65′. Στο 70′ η Αλτίν Ασίρ ισοφάρισε σε 2-2 πριν ο Κάστρο σημειώσει το 3ο και νικητήριο γκολ για την Xanthi FC.

Ξάνθη: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Σβάρνας, Συλλά, Σουλεϊμάν, Καμαρά, Σαρπόνγκ, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης, Γέντρισεκ.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Θυμιάνης, Ντε Λούκας, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Κίκε, Ορφανίδης”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…