-4 κολιούς μέτριους
-200γρ. ντοματίνια μεγάλα
-1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-2 σκελίδες σκόρδο
-2 φρυγανιές σίκαλης χοντροτριμμένες
-2-3 κουτ. σούπας μαϊντανό χοντροκομμένο
-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Απλώνετε χαρτί ψησίματος σε ένα ευρύχωρο ταψί. Καθαρίζετε τους κολιούς και αφαιρείτε το μεσαίο κόκαλο και το κεφάλι με προσοχή. Τραβάτε με τσιμπιδάκι τα μεγάλα κόκαλα των ψαριών. Τους ακουμπάτε ανοιχτούς στο ταψί με την πλευρά της πέτσας από πάνω. Κόβετε τα ντοματίνια σε ροδέλες και τα απλώνετε πάνω στα ψάρια. Αλατοπιπερώνετε.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις χοντροτριμμένες φρυγανιές, το σκόρδο, το μαϊντανό και το ελαιόλαδο. Πασπαλίζετε με το μίγμα τα ψάρια και βάζετε το ταψί στο φούρνο. Ψήνετε για 10-12 λεπτά. Αν θέλετε, τα τελευταία 2 λεπτά ανάβετε και το γκριλ για να ροδίσουν.