Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση Φανουράκη μετά την επίθεση με μήνυμα κατά της βίας

Δήλωση Φανουράκη μετά την επίθεση με μήνυμα κατά της βίας

0

«Συνεχίζω με περισσότερη δύναμη και μαχητικότητα για την απαλλαγή της πόλης μας από τις δυνάμεις της παρακμής»

Σε δημόσια δήλωση προχώρησε ο Μανόλης Φανουράκης, παίρνοντας εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου νοσηλεύτηκε από το βράδυ της Κυριακής, μετά την επίθεση που δέχθηκε από το γιο του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και η οποία έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη.

Ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Δημοτών» στέλνει με τη δήλωσή του, μήνυμα κατά της βίας, ευχαριστεί για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης και τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται «για την απαλλαγή της πόλης μας από ανθρώπους, σχήματα και ομάδες συμφερόντων που δε σέβονται τους πολίτες και την ιστορία αυτού του τόπου, οδηγώντας την πόλη καθημερινά, στην περιθωριοποίηση και στην παρακμή…».

Αναλυτικά η δήλωση του Μ. Φανουράκη αναφέρει: «από τη μια, βία με ονοματεπώνυμο. Από την άλλη, εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης γνωστών και άγνωστων, φίλων και συμπολιτών, που απάλυναν την περιπέτειά μου και με γέμισαν δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση από την πρώτη στιγμή!

Έτσι κι αλλιώς, η ζωή είναι γεμάτη από τέτοιες αντιφάσεις….

Το τελικό όμως μήνυμα είναι ένα: «Νικάμε το φόβο, “τρομοκρατούμε τους τρομοκράτες”, τα όργανα και τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και τα εκτεθειμένα “δημοσιογραφικά” παπαγαλάκια τους. Υπερασπιζόμαστε το δίκιο, αγωνιζόμαστε για την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία, αναδεικνύουμε την ενότητα και τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας. Κυρίως όμως, εμπιστευόμαστε το διπλανό μας, στηρίζουμε τον άνθρωπο!».

Γι’ αυτό άλλωστε, θα συνεχίσω με περισσότερη δύναμη τώρα αλλά και μαχητικότητα, να υπερασπίζομαι τις ίδιες ακριβώς αξίες.

Εγώ, η οικογένειά μου, και η δημοτική μας ομάδα, σας ευχαριστούμε όλους για την αμέριστη συμπαράστασή σας!

Το μόνο που εύχομαι είναι να μη συμβεί σε κανέναν από εσάς παρόμοιο περιστατικό στυγνής απάνθρωπης βίας, τραμπουκισμού και εκφοβισμού…

Τώρα, το λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι απόλυτα.

Εμείς, συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι τον αγώνα για την απαλλαγή της πόλης μας από ανθρώπους, σχήματα και ομάδες συμφερόντων που δε σέβονται τους πολίτες και την ιστορία αυτού του τόπου, οδηγώντας την πόλη καθημερινά, στην περιθωριοποίηση και στην παρακμή…

Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα νικήσουμε και θα έρθουν για όλους μας, καλύτερες μέρες!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επιμένει για τη λειτουργία Δημοτικού Πολυϊατρείου η παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

Δυσαρέσκεια εκφράζουν οι σύμβουλοί της για την καθυστέρηση στο θέμα του ΚΕΠ Υγείας Σε δημό…