Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Διήμερος Μουσικός Ιούλιος στην Ξάνθη

Διήμερος Μουσικός Ιούλιος στην Ξάνθη

0

Συναυλίες σήμερα και αύριο στο θεατράκι της πλατείας

 Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες για τον Μουσικό Ιούλιο 2018, στην Ξάνθη. Οι συναυλίες ξεκινούν στις 20.00 και θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο θέατρο πλατείας (απέναντι από τον ΟΤΕ).

 -Παρασκευή 20 Ιουλίου

 Μωβ Όνειρα (20.00)

Τα ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ είναι μια μπάντα που έκανε τα πρώτα της δειλά βήματα το 2003, σε ένα ταξίδι στη ροκ μουσική που κρατάει χρόνια τώρα. Το πού θα τους πάει στο μέλλον είναι άγνωστο, γι’αυτό απολαμβάνουν το παρόν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτό που αγαπάνε. Έδωσαν live εμφανίσεις σε εκδηλώσεις δήμων του Νομού Ξάνθης, όπου μεταξύ άλλων άνοιξαν την συναυλία του Δάντη στις γιορτές της παλιάς πόλης, της Τσαλιγοπούλου στις γιορτές του Νέστου, καθώς και των Μπάσση, Πέτα στα Δημοκρίτεια.

Συμμετέχουν: Χριστίνα Τσεμαλίδου – φωνητικά,

Στέλιος Χωλίδης – κιθάρα, Βίλης Καμπάνταης –

μπάσο, Πόλυς Πολινός – ντραμς και Απόστολος

Δήμου πλήκτρα (quest).

 Αντώνης Μουσαδές-Ασμίκ Μπεκλαριάν (21.00)

Ο Αντώνης Μουσαδές (φωνή – κιθάρα) και η Ασμίκ Μπεκλαριάν (φωνή – πιάνο) στις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, με τη συνοδεία δύο έμπειρων και καταξιωμένων μουσικών, του Χάρη Ξυλά στο σαξόφωνο και του Βαγγέλη Κοντόπουλου στο μπάσο, παρουσιάζουν γνωστά σ’ όλους μας κι αγαπημένα τραγούδια καθώς και τραγούδια του Αντώνη Μουσαδέ από την προσωπική του δισκογραφία.

 -Σάββατο 20 Ιουλίου

 FIFTH DIMENSION (20.00)

Οι Fifth Dimension δημιουργήθηκαν το 2015 μέσα στα πλαίσια του Μουσικού Εργαστηριού του Αγγέλου Μουρβάτη. Παίζουν rock και alternative rock μουσική.

Αποτελούνται από 5 άτομα: Φίλιππος Ρωσσίδης – κιθάρα, Θοδωρής Ρωσσίδης – κιθάρα, Επαμεινώνδας Τσότσος – μπάσο, Κατερίνα Σουλιώτη – φωνή, Κώστας Καρακώστας – ντραμς.

 THE WALLFLOWERS (20:30)

Οι The Wallflowers δημιουργήθηκαν το 2016 μέσα στα πλαίσια του Μουσικού Εργαστηριού του Αγγέλου Μουρβάτη. Είναι ένα ακουστικό σχήμα από 3 άτομα: Φίλιππος Ρωσσίδης – κιθάρα, Κατερίνα Σουλιώτη – φωνή, πλήκτρα, Χριστίνα Καϊλάρη -φωνή.

 CODA PROJECT (21.00)

Οι Coda Project είναι ένα μουσικό ντουέτο που αποτελείται από την Γιώτα Χατζίδου και τον Σάββα Περτσινίδη, δύο νέους μουσικούς με καταγωγή την Ξάνθη.

Τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα στη μουσική πραγματοποιούνται στην πόλη τους (2009) και αργότερα στη Θεσσαλονίκη (2012) και στην Αθήνα (2016) όπου έζησαν και δραστηριοποιήθηκαν. Την άνοιξη του 2017 συμμετείχαν στον μουσικό διαγωνισμό X FACTOR 2 στον ΣΚΑΙ όπου κατέκτησαν μία θέση ανάμεσα στους πέντε φιναλίστ.

Το ντουέτο πλέον πλαισιώνεται από ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών κρατώντας όμως πάντα τον αφαιρετικό και μελωδικό χαρακτήρα της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …