Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σκηνές από… αστυνομική ταινία καταδίωξης στο κέντρο της πόλης

Σκηνές από… αστυνομική ταινία καταδίωξης στο κέντρο της πόλης

0

Οι Αστυνομικοί της Ξάνθης καταδίωξαν, εγκλώβισαν και συνέλαβαν όχημα με 1 διακινητή και  11 παράτυπους μετανάστες στην οδό Μ. Καραολή

 

Ο νεαρός διακινητής δήλωσε Παλαιστίνιος και οι μετανάστες Σύριοι – Καθημερινό το φαινόμενο της διακίνησης μεταναστών στην περιοχή μας

 

Αναστάτωση προκάλεσε χθες το μεσημέρι στους περαστικούς της οδού Μ. Καραολή, στο κέντρο της πόλης, αστυνομική επιχείρηση καταδίωξης και σύλληψης ενός διακινητή 11 συνολικά παράτυπων μεταναστών. Άλλο ένα περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν σε ημερήσια πλέον διάταξη στην περιοχή μας.

Καταδίωξη μέσα στο κέντρο της πόλης

Σύμφωνα με πληροφορίες τους «Ε» στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής και συγκεκριμένα στο ύψος του χωριού Βαφέικα η Τροχαία Ξάνθης έκανε σήμα για έλεγχο στον οδηγό του αυτοκινήτου. Αυτός αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα. Τότε άρχισε η καταδίωξη με το περιπολικό της Τροχαίας. Το αυτοκίνητο εισήλθε μέσα στην πόλη και εγκλωβίστηκε με το το μποτιλιάρισμα στην οδό Μ. Καραολή. Οι αστυνομικοί που καταδίωκαν το όχημα το σταμάτησαν κοντά στο παρακείμενο βενζινάδικο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της καταδίωξης συγκρούστηκε με το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο αστυνομικός.

1 διακινητής που δηλώνει Παλαιστίνιος και 11 παράτυποι μετανάστες που δηλώνουν Σύριοι

Ο νεαρός διακινητής δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι Παλαιστίνος στην καταγωγή ενώ οι 11 διακινούμενοι ότι είναι Σύριοι. Οι συλληφθέντες κρατούνται στην Ασφάλεια Ξάνθης ενώ πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη διακίνηση εναντίον του διακινητή και παράνομη είσοδο στην χώρα στους επιβαίνοντες και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…