Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Ορίστηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στα δασαρχεία

Ορίστηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στα δασαρχεία

0
dasofylakes

75 άτομα θα λάβουν κλήση από τον ΟΑΕΔ για να συνάψουν 8μηνη σύμβαση απασχόλησης στα δασαρχεία Ξάνθης και Σταυρούπολης

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr, στην ενότητα Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, ο οποίος περιλαμβάνει τον Οριστικό Πίνακα Επιτυχόντων, τον Οριστικό Πίνακα Επιλαχόντων και τον Οριστικό Πίνακα Αποκλειομένων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας  και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις  για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας άνω των 18 ετών, που θα τοποθετηθούν για οκτώ μήνες στα δασαρχεία της χώρας. Από αυτούς, 39 θα συνάψουν σύμβαση απασχόλησης με το δασαρχείο Ξάνθης και άλλα 36 με το Δασαρχείο Σταυρούπολης.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες καλούνται, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους, να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι, προκειμένου να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς ή και Υπηρεσίες τοποθέτησης.

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) με τους επιτυχόντες ωφελούμενους, οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…