-2 μελιτζάνες
-100γρ. φέτα
-1-2 λουκάνικα τύπου φρανκφούρτης
-½ φλιτζ. χυμός ντομάτας
-4 κ.σ. ελαιόλαδο
-½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
-1 κ..σ. πάστα πιπεριάς
-αλάτι
-πιπέρι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο γκριλ στους 200οC. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες κατά μήκος. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, αλείφουμε με ελαιόλαδο τις φέτες μελιτζάνας, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. Κατά το ψήσιμο, γυρίζουμε μια φορά τις μελιτζάνες. Μόλις τις βγάλουμε από το φούρνο, τυλίγουμε σε κάθε φέτα μελιτζάνας ένα κομμάτι τυρί και τα στρώνουμε σε πυρεξάκι. Κόβουμε σε φέτες το λουκάνικο και απλώνουμε ανάμεσα στα μπουρεκάκια. Κόβουμε και μερικά μικρά κομμάτια τυρί. Ανακατεύουμε τον χυμό ντομάτας με την πάστα πιπεριάς, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε τα μπουρεκάκια. Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά στον αέρα του φούρνου στους 180οC. Σερβίρουμε ζεστό προς χλιαρό.