Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υποβόσκει εντεινόμενη κρίση στην ΕΥΠ της Θράκης

Υποβόσκει εντεινόμενη κρίση στην ΕΥΠ της Θράκης

0

Δε φαίνεται ότι έχει λήξει η υπόθεση με τις μαζικές παραιτήσεις από την υπηρεσία της Κομοτηνής, μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο από τα κεντρικά

 Πιέσεις στο εσωτερικό, αλλά και από τις εξωγενείς συνθήκες αναμένεται να φέρουν εξελίξεις

Εντεινόμενη κρίση στα πέριξ και όχι μόνο έχουν προκαλέσει οι μαζικές παραιτήσεις στο κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή, που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο Παναγιώτης Ζιώγας τα 13 από τα 15 μέλη του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κομοτηνή υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από την προηγούμενη Δευτέρα, καθώς πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος από την Αθήνα χωρίς να λάβουν εξηγήσεις, κάτι που θεωρήθηκε υποτιμητικό από τα τοπικά στελέχη της υπηρεσίας. Ουσιαστικά, η ένταση είχε ξεκινήσει λίγες ημέρες πριν όταν ζητήθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας να απομακρυνθεί.

Στην πράξη λοιπόν η υπηρεσία που έμεινε με μόλις δύο στελέχη, δε λειτουργεί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη σαφές τι έκταση και ποιους θα συμπεριλάβει η κρίση που προκλήθηκε, καθότι ναι μεν γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί το θέμα χαμηλά, ωστόσο εσωτερικά επικρατεί ανησυχία που ενδέχεται να οδηγήσει σε ανακατατάξεις, τόσο εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει εσωτερικά, όσο και σε συνδυασμό με τις εξωγενείς συνθήκες και τις εξελίξεις που χρήζουν ετοιμότητας στην περιοχή μας.

Όσον αφορά τον έλεγχο που οδήγησε στις παραιτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ από την πλευρά των παραιτηθέντων τονίζεται ότι δε βρέθηκε τίποτε εναντίον τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις ούτε από το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών του νομού Ροδόπης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

Για τετραπλάσιο ρυθμό αύξησης του πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ε…